Teke-vb: a női válogatottunk is készülhet az elődöntőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.24. 22:33
null
Az ünneplő magyar lányok (Fotó: Vörös Nándor)
A férfiak után a címvédő magyar női válogatott is bejutott az elődöntőbe a zalaegerszegi teke-vb-n. Az elődöntőben Horvátország lesz Méhész Anitáék ellenfele.
Tökéletes napot zártak a magyarok a zalaegerszegi csapat-világbajnokságon. A férfiak után a nők is bejutottak a legjobb négy közé. A negyeddöntőben Kaszás Zoltán együttese egy fantasztikus hangulatú összecsapáson 6.5–1.5-re verte meg a torna egyik favorit együttesét, Németországot. A magyaroktól Fegyveres Petra volt a legeredményesebb 643 fával.

Délelőtt a férfiak harcolták ki az elődöntőben való részvételt, miután a lengyeleket legyőzték a negyeddöntőben, így az már biztosan kijelenthető, hogy a nők is és a férfiak is éremmel zárják a hazai rendezésű világbajnokságot.

Szombaton a férfiak a románokkal elődöntőznek reggel 8 órától, míg a lányok a horvátokkal csapnak össze a döntőbe jutásért 11 óra 20 perctől.

Szerbia férficsapata világcsúcsot gurított, miután a szlovénok elleni negyeddöntőben 3974 fás teljesítménnyel győzött. A korábbi rekord 3972 fa volt.

TEKE-VB, ZALAEGERSZEG
NŐK, NEGYEDDÖNTŐ
Magyarország–Németország 6.5–1.5 (3646–3537)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik