NS: interjú Böhn kapitánnyal; Miriuta kifakad; Szávay elmondja - csütörtök

Vágólapra másolva!
2013.02.07. 00:20
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Munkatársunk, Bálint Mátyás telefonon beszélt Karl Erik Böhnnel, akit jelenleg egy oslói klinikán kezelnek. A kézikapitány mindenre felkészült, ugyanakkor optimista betegségét illetően – a megrázó interjút a csütörtöki Nemzeti Sportban közöljük.
• Munkatársunk, Bálint Mátyás telefonon beszélt Karl Erik Böhnnel, akit jelenleg egy oslói klinikán kezelnek. A kézikapitány mindenre felkészült, ugyanakkor optimista betegségét illetően – a megrázó interjút a csütörtöki Nemzeti Sportban közöljük.

• Vasile Miriuta, azaz Miriuta László terjedelmes interjút adott lapunknak, amelyben nem túl nyugodtan fejti ki véleményét a fogadási csalási ügyről, pontosabban arról, hogy őt is belekeverték. Megszólaltattuk Sebők Vilmost is... Fölöttébb furcsa és kusza sztorik a csütörtöki NS-ben!

• Magyarország–Fehéroroszország, pályán a vb-selejtezőbeli ellenfelek, továbbá az igazi nagyok... Helyszíni jelentéssel spékelt négyoldalas eurofutball-összeállítás a csütörtöki Nemzeti Sportban!

• Az újpestiek belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet a közvélemény elé tárt visszás eseteket, amelyek szerinte az ő megkopasztását szolgálták. Vezetőket és szakértőket kérdeztünk meg arról, hogy valóban dívik-e idehaza az ügyeskedés, a kíméletlen lehúzás? Tanulságos történetek a csütörtöki NS-ben!

• „Jámbor Jánossal egyeztetve úgy döntöttünk, takaréklángon üzemeltetjük a csapatot, a piacképes játékosokat eladjuk, ha kell, ifistákkal lépünk pályára" – így Vancsa Miklós, az Eger futballcsapatának ügyvezetője. Akkor most a csapatnak vége? Részletek a csütörtöki Nemzeti Sportban!

• Hagyja-e nyerni testvéreit Rapport Richárd, a tizenhat éves sakknagymester? Elvágyódik-e Séről? És elengedik-e már egyedül versenyezni? Riport Rapport Richárdéknál a szerdai NS-ben!

• Szávay Ágnes most jutott el odáig, hogy nyugodt szívvel azt mondja: befejezte pályafutását. Hogy a világranglista korábbi 13. helyezettje milyen stádiumokon ment át, hány helyen vizsgáltatta magát, azt megtudhatja a csütörtöki Nemzeti Sportból!

• „Megtanítottam úszni, aztán kemény munkára neveltem, egyre rangosabb versenyekre készítettem fel, mostanra kétszeres Európa-bajnok, kétszeres vb-bronzérmes, a pekingi és a londoni olimpián is pontot szerzett – ám ezt a munkát nem ismerik el, épp ellenkezőleg... A jogszabályi rendelkezés értelmében azt, aki csak néhány hónapig, esetleg évig neveli a sportolót, megjutalmazzák, aki viszont tizenhét éven keresztül dolgozik a versenyzővel, nem ismerik el. Miért nem látják be, hogy ez rossz döntés? Miért nem változtatnak rajta?! El vagyok keseredve, hogy ma Magyarországon ez így működik.” Az ismert úszóedző és tanítványának hihetetlen sztoriját megtalálhatják a csütörtöki NS-ben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik