Golf, US Masters: Európa hőse játék helyett a Chelsea-MU-t választja

Vágólapra másolva!
2011.04.06. 14:19
Graeme McDowell, a golfozók világranglistájának ötödik helyezettje kihagyja az év eddigi legnagyobb golfversenye, a csütörtökön kezdődő US Masters hagyományos bemelegítő viadalát, mert nem akar lemaradni a ma esti Chelsea–Manchester United BL-negyeddöntőről.

„Sajnos az idei Par-3 Contest nem fér bele a programomba. A United ritkán játszik a Chelsea-vel a Bajnokok Ligájában, úgyhogy bármennyire is fáj a szívem, le kell mondanom a szerdai játékot, mert ezt nem hagyhatom ki. Remélhetőleg a jövőben lesz alkalmam bepótolni" – mondta nevetve a tévénézést választó északír versenyző, aki a tavaly őszi Ryder-kupán az amerikaiakat legyőző európai válogatott legjobbja volt.

A jelenlegi profik, már visszavonult játékosok és díszvendégek részvételével zajló Par-3 Contest 1958 óta szerepel a Masters felvezető programjában, és vigasztalhatja McDowellt, hogy győztese eddig még sohasem nyerte meg az utána következő igazi versenyt – azaz a tévézés nem rontja az esélyeit.

A négynapos Masters Tournament – az év négy kiemelt (major) férfi golfversenyének egyike – csütörtökön kezdődik és vasárnapig tart az egyesült államokbeli Augustában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik