Budapest Motor Fesztivál - autók, motorok, bemutatók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.17. 06:20
2014-ben, a hagyományokhoz híven együtt a Carstyling.hu Tuning Show-val, de új programokkal, újdonságokkal várja látogatóit a Budapest Motor Fesztivál! (x)

 

A legutóbbi BUDAPEST MOTOR Fesztiválon csaknem 10 ország 80 kiállítója vonultatta fel termékeit, szolgáltatásait. A Carstyling.hu Tuning Show-val egy időben szervezett rendezvényre több mint 30 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról.

A rendezvényen bemutatkoznak a veterán motorok és a legfrissebb modellek egyaránt, a versenyzésre és a hétköznapi motorozásra alkalmas kétkerekűek és olyan kivételes újdonságok, amikkel nem mindennap találkozik az ember.

A kiállított motorok és autók mellett újra Gymkhana és Hungarian Stunt Riding versenyek, a Budapesti Vásárközpont szabadterületein pedig drift és stunt bemutatók, streetfighter show, freestyle motocross szórakoztatja majd a közönséget.

A „Magyarok a világ járműgyártásában" betétkiállításon az érdeklődők megtudhatják, milyen számottevő újításokat, fejlesztéseket köszönhet a világ a magyar mérnököknek. A kiállítás korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás hazai vonatkozású csodáin.

Régi motorokban gyönyörködhet a látogató
Régi motorokban gyönyörködhet a látogató

A Budapest Tattoo Expo-n különböző kategóriában hirdetnek tetováló versenyeket, melyeket élőben követhet bárki, és többek között megválasztják a legszebb pin-up girl-t is, míg az Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpad folyamatos show-nak, szépségversenynek és koncerteknek is helyet ad.

A rendezvényt nyereményjáték színesíti, melyeken autót, motort és egyéb kiegészítőket nyerhetnek a szerencsések!

Érdemes lesz tehát kilátogatni a Budapest Motor Fesztiválra a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, élményekben gazdag kikapcsolódást tartogat mindenkinek!

Bővebb információ:

facebook.com/motorfesztival

motorshow.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik