Új edzőközpontban a bringás csapat

Nedjalkov BeaNedjalkov Bea
Vágólapra másolva!
2021.10.16. 14:52
A pécsi egyetemi városrészben teljesen felújított, modern létesítményben készülhetnek a fiatal kerékpárosok, akik új szakmai stábot is kapnak, mert eddigi edzőjük a szezon végén távozik.

Ünnepélyesen átadták a Lotus Cycling Team új bázisát Pécs egyetemi városrészében. A teljesen felújított, korszerűen felszerelt és berendezett kétszintes központot a csapat tulajdonosa, Schumann Róbert avatta fel. Köszöntőjében összegezte az elmúlt öt évben elért sikereket, és kiemelte, hogy a jövőben modernebb környezet biztosítja a gondtalan felkészülést. Ezt követően átadta a szót Horváth Zoltán vezetőedzőnek, aki a szezon végével távozik az egyesülettől. Beszédében megköszönte a csapatnál töltött éveket, értékelte az elmúlt szezont, és kiemelte a legjobb eredményeket.



Díjazták az év meglepetésversenyzőit, Mudra Málna és Szántó Péter az elmúlt idényben elért legnagyobb fejlődésért vehettek át elismerést. A legeredményesebb sportolók sem maradtak díj nélkül, teljesítményükért Jordán Dorkát és Árvay Kristófot jutalmazták.


Schumann Róbert köszöntötte az új vezetőedzőt, Borbély Miklóst, az új kerékpárosedzőt, Krutek „Fencibá” Lászlót, valamint Czimmer Patrik erőnléti edzőt, aki ezentúl technikai felelősként is erősíti a csapatot.


CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik