Kaland és kihívás: újra Túrázás magazin!

Vágólapra másolva!
2021.09.18. 06:38
Megjelent a Túrázás magazin, a Csupasport új kiadványa, 84 oldalon kínálunk érdekességeket a természetjárás világából.

Tóth Ferencnek meg sem kottyant a Balathlon és a DZD egymást követő teljesítése, holott ez a több mint 500 kilométer igazán kemény kihívás. Persze aki a Vérkörrel melegít be a még hosszabb túrákra, attól voltaképpen semmiség…

Jó, a GR 20 ennek csak töredéke, alig 180 kilométer, de nehezítésként jó tízezer méteres szintkülönbséggel is számolhat a bátor vállalkozó – Pápayné Sár Cecília ott járt Korzikán, és felelevenítette élményeit.

Camino Steve Amerika szinte minden zegét-zugát bejárta, majdnem megfagyott, épphogy kimentették egy bandaharcból, és egyszer kényszerűségből megkergetett egy medvét is – íme Csutka István színművész legdurvább túrakalandjai.

Komarnicki Román nem mesélt, hanem írt. Az egykori neves magyar hegymászó akkor sem tudott lemondani a természetjárásról, amikor golyók fütyültek a füle mellett, és hónapokig egy gleccserből tudósította újságját – a gránátok ellen ugyanis leginkább a jég belseje szolgált menedékül.

Az izgalmas és megindító emberi történetek mellett magazinunkban írunk a túrabotokról és a túracipőkről, bemutatjuk a szezon újdonságait, tippeket adunk balatoni és mecseki túrákhoz is.

A 84 oldalas magazin kapható az újságárusoknál, az ára 695 forint.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik