Új trend: topless pózolás túrázás közben

Vágólapra másolva!
2020.08.20. 18:42
Az Egyesült Államokban egyre nagyobb divat, hogy nők a túra egy-egy látványos pontján félmeztelenül, hátukat mutatva pózolnak a fényképezőgép előtt. A háttérben nem feltétlenül a magamutogatás áll.

A The Denver Post beszámolója szerint az amerikai túrázók nők körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend egy különös hobbi: túráik leglátványosabb pontján topless pózolnak a fényképezőgép előtt. Instagram oldalán sok vállalkozó szellemű hölgy osztja meg az elkészült fotót.


 











A bejegyzés megtekintése az Instagramon























 

Trail Dancer 💃🏻🐕 (@trail__dancer) által megosztott bejegyzés,


A fényképeken a nők jellemzően felsőruházat nélkül, a kamerának háttal állnak.

Ahogy arra az amerikai lap rámutat, az időjárási körülmények nemigen jelentenek akadályozó tényezőt, nemcsak napos nyári időben, de akár havas környezetben is készülnek ilyen fényképek.

„Vicces, izgalmas és persze kicsit kockázatos a természetben félmeztelenül pózolni egy fényképhez – szólalt meg a The Denver Post hasábjain Kari Armstrong, a The Boulder Hiking Chicks női túraklub társszervezője. – A nők többsége egész élete során szabályok szerint él, figyelni kell a viselkedésre szinte minden élethelyzetben. Túrázás közben jólesik néha marháskodni kicsit, elengedni magunkat. A természet segít abban, hogy elfogadjuk önmagunkat.”

A The Boulder Hiking Chicks 2015 óta működik ezen az elven, de állítják, az ötlet nem tőlük pattant ki, ők is egy Instagram-csoportban láttak néhány hasonló fényképet. A trend az évek alatt egyre erősödött, néhányan afféle terápiaként is tekintenek rá.

„Mielőtt elítélnétek, olvassátok el a történetem. Négy éve egy férfin miatt teljesen elvesztettem az önmagamba vetett hitem. A férjemnek köszönhetően most nyertem vissza az önbizalmam, és jutottam el oda, hogy ismét elfogadjam a testem. Ez a kép a bizonyítéka annak, hogy erős és gyönyörű vagyok” – írja egy topless fotót közzé tevő nő a fényképe alá.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik