Ferenczi és Dombi is a sztárváltóban

Vágólapra másolva!
2020.05.12. 20:36
Az erőnléti edző napközben, a Debrecen korábbi válogatott szélsője este, naplemente után futja le a 33 kilométeres távot a Csupasport május 16-ra tervezett virtuális futóversenyén.

Győri ETO, Zalaegerszeg, Debreceni VSC, Vasas, Ferencváros – néhány klub, amelyekben Ferenczi István megfordult. Ma edzőként dolgozik, legutóbb a Vasasnál alkalmazták, jelenleg a Haladásnál Mátyus János vezetőedző munkáját segíti erőnléti edzőként, és közben fut.

Nem is keveset.

Az Ultrabalatonon is többször rajthoz állt, s szívesen vesz részt a szombati Csupasport-sztárváltóban is.

Korábbi debreceni csapattársa, futótársa, Dombi Tibor örömmel vette, hogy barátjával ismét egy váltóba került – még ha ez most virtuális csapattagság is. A tervek szerint ugyanis Ferenczi István valamivel dél után, míg Dombi Tibor este, naplemente után kezdi saját távját.

 

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

 

,,Nézem a beosztást, nos, a nap közepén kerül sor Pistára, nem irigylem érte – mondta a korábbi 35-szörös válogatott Dombi Tibor. – Megnéztem, jó időt jósolnak, dél körül jó eséllyel meleg lesz, én inkább futok hajnalban vagy késő este, a kánikulát nagyon nem szeretem. A névsor impozáns, Lubics Szilvia és Blaskó Mihály hatalmas nevek az ultrafutás világában, megtisztelő, hogy a csapattársuk lehetek!”

Korábban megírtuk már, a megszokott edzéshelyszíneken Dombi Tibor saját maga jelölte meg a kilométereket, de persze az órája alapján is tudja mérni, pontosan hol tart.

,,Nagyon bízom benne, hogy teljesítem a nekem kiosztott futásmennyiséget, nehogy verekedés legyen a vége, kikapok a többiektől, ha elrontok valamit – nevetett Dombi Tibor, aki néhány hete egyedül lefutotta a maratoni távot Debrecenben, ott, ahol szombaton is rajthoz áll. – Az Ultrabalatonra edzettem, sajnálom, hogy ez a közösségi élmény most kimarad, de ez a váltó szuper ötlet.”

A sztárváltó tagja lesz még Bogárdi Szilvia, Blaskó Mihály, Csere Gáspár és Csécsei Zoltán is.

 


Aki teheti, fusson a sztárváltóval, fusson ismerőseivel!


Természetesen minden futót arra biztatunk, ha teheti, szóljon ismerőseinek, szervezzen csapatot, és a május 15-i hétvégén társaival – telefonos váltással, de természetesen igazi futással – teljesítse a 221 kilométert, majd számoljon is be róla a csupasport@csupasport.hu oldalon. Részletek ebben a cikkben.


 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik