Zumba, futás, bringa: Duna-parti fesztivál

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2019.06.16. 13:08
Szombat este nyüzsgéssel és zenével telt meg a Duna-part, mozogni vágyó emberek ezrei használták ki a Mozgás éjszakáját.

Június 15-én éjjel aktív szórakozásra vágyó emberek ezrei látogattak ki a Duna-partra, hogy a Mozgás éjszakáján tizenhét sportág közül választhassanak kedvükre, a szervezők pedig további különleges élményekkel igyekeztek még nagyobb kedvet csinálni a mozgáshoz.

A futás, a kerékpározás és a sárkányhajózás mellett volt jóga, panorámatúra a Gellérthegyen, úszás a Tüske uszodában, de az idén is a zumba bizonyult a legnépszerűbbnek.

A Mozgás éjszakája az Ötpróba sportesemény-sorozatának is pontszerző állomása volt, az ötpróbázók megadott sportágakban, megadott távok teljesítésével szerezhettek pontokat, amelyeket aztán sportfelszerelésekre válthattak. Sőt, a legtöbb pontot összegyűjtők közül 24-en a tokiói olimpiára is kijuthatnak.

A rendezvényen számos élsportoló is megjelent, többek között Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnok kajakozó és Ötpróba-nagykövet, illetve Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik