Gyurkó Péter és a Kék Álom

Tamás RitaTamás Rita
Vágólapra másolva!
2019.04.13. 14:15
A Salomon/Suunto Team Hungary tagja, Gyurkó Péter április 13-án, szombat reggel nekivágott egy nagy útnak. KÉK ÁLOM néven futó projektjének lényege, hogy két hét alatt végigfutja a Kéktúra-útvonal 1165 kilométeres távját.

Az ultrafutó Gyurkó Péter már régóta tervezte, hogy megvalósítja álmát, de sok szervezésre volt szükség, hogy meg is próbálhassa megvalósítani. Mostanra végre minden összeállt, Péter rászánja a következő két hetet, hogy csak a futásnak éljen. Megtörténtek az előkészületek, van megfelelő kísérő, a támogatók is odatették magukat különböző felszerelésekkel és frissítésekkel, vagyis minden adva van, hogy Péter legyűrje a legendás Kéktúra-útvonal 1165 km-es távját, természetesen futva.

Péter futása az alábbi linken követhető: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=xdidkkjdfuwkutgc

Lehetőség nyílt rá, hogy az érdeklődők csatlakozzanak hozzá, aki követi a KÉK ÁLOM Facebook-oldalt, megtalálja a közösségi futások körülbelüli időpontjait és helyszíneit az Események menüpontra kattintva.

Íme a napok és helyszínek, a csatlakozás mindennap délelőtt 10 órára tehető.

Április 13: Tömörd–Bögöt. Április 14: Szajki erdészház–Sümeg. Április 15: Keszthely–Tapolca. Április 16: Nagyvázsony–Városlőd. Április 17: Jásd–Bakonykuti. Április 18: Várgesztes–Somlóvár. Április 19: Dorog–Piliscsaba (10 óra), Piliscsaba–Hűvösvölgy (12 óra)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik