A Hegy csinos felesége 115 kilót is elcipel

P.N. P.N.P.N. P.N.
Vágólapra másolva!
2018.11.11. 21:21
Egy 157 centis apró hölgy képes volt arra, amire a tőle jóval erősebb emberek sem: levette a lábáról a 205 centis óriást. A Trónok harca című sorozatból ismert Hegy, azaz Hafbór Júlíus Björnsson nemrég feleségül vette Kelsey Hensont.

Kicsoda Kelsey Henson, és hogy jön össze egy csinos, törékeny nő egy 57 centiméterrel magasabb óriással? Nos, a csinos Kelsey és az idén a világ legerősebb embere versenyt megnyerő Björnsson 2017-ben ismerkedett meg a kanadai Albertában, az Earls Kitchen + Barban. Kelsey pincérnőként dolgozott a bárban, és amikor meglátta, hogy az izlandi óriás náluk vacsorázik, vette a bátorságot és közös fotót kért a sztártól.

Björnssonnak annyira megtetszett Kelsey, hogy randira hívta. Néhány hét távkapcsolat után a kanadai lány Izlandra látogatott, azóta pedig elválaszthatatlanok, olyannyira, hogy október végén összeházasodtak.

Kelsey közösségi oldalát elnézve nem csoda, hogy Hafbór Júlíus Björnsson szeme megakadt az aprócska nőn. Henson kisasszony teste hibátlan, kisportolt és izmos. Kelsey megszállottja a sportnak. Naponta több órát tölt a konditeremben, edzésvideóit pedig előszeretettel tölti fel az Instagramra.

Itt éppen a karizmát erősíti Kelsey

https://www.instagram.com/p/Bnjj1cBnAGj/

Itt lábra és fenékre edz

https://www.instagram.com/p/BmtEkiyHAgk/

Egy 105 és egy 115 kilós vaspad cipelése meg sem kottyan neki

https://www.instagram.com/p/Boj6mXYHdTZ/

Egy hatalmas kőtömbbel is elbír

https://www.instagram.com/p/BmHAH4GFgAD/

Persze könnyű neki, hiszen a világ legjobb edzője az övé

https://www.instagram.com/p/Bld6lrqH5oZ/

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik