Stopira a fontos gólok mestere; Mennyit ér az el Clásico Ronaldo és Messi nélkül?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.26. 23:18
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

A budapesti birkózó-világbajnokságon kötöttfogásban a 82 kilósok között versenyző 35 éves Bácsi Péter az elődöntő után a fináléban is ponthátrányból fordított, a török Emrah Kust 4:3-ra legyőzve 2014 után ismét világbajnoki címet ünnepelhetett, míg 72 kilóban Korpási Bálint ezüstérmet szerzett. A helyszínről tudósító Kohán Gergely természetesen az érmeseket is megszólaltatta.
A budapesti birkózó-világbajnokságon kötöttfogásban a 82 kilósok között versenyző 35 éves Bácsi Péter az elődöntő után a fináléban is ponthátrányból fordított,
a török Emrah Kust 4:3-ra legyőzve 2014 után ismét világbajnoki címet ünnepelhetett, míg 72 kilóban Korpási Bálint ezüstérmet szerzett. A helyszínről tudósító Kohán Gergely természetesen az érmeseket is megszólaltatta.

Semmi kétség, Stopira a fontos gólok mestere. A Mol Vidi FC védőjének már volt néhány remek pillanata fehérvári színekben, s az egyik legemlékezetesebb kétségkívül az, amikor csütörtök este betalált a görög éllovas PAOK kapujába. Az Európa-liga-csoportmeccs egyik gólszerzőjével Pietsch Tibor beszélgetett.

A türelem sikert terem. A listavezető ferencvárosiak úgy vélik, egy héttel ezelőtt a Puskás Akadémia ellen elsősorban a türelmetlenségük okozta a vesztüket, ebből okulva akarnak játszani, és természetesen a három pontért utaznak Diósgyőrbe. Az OTP Bank Liga 12. fordulója előtt többek között a zöld-fehérek jobbhátvédje, Lovrencsics Gergő mondta el, mit vár a találkozótól.

Esélyei alapján Lewis Hamilton vasárnap szinte biztosan biztossá teszi ötödik világbajnoki címét, s a brit elárulta, a nehézségek és a körülmények miatt erre lesz a legbüszkébb mind közül. Zsoldos Barna írása.

A címvédő Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic iskolajátékkal jutott be a WTA-világbajnokság elődöntőjébe Szingapúrban, Fucsovics Márton viszont nagy csatában esett ki a bécsi ATP-tornán. A nap magyar vonatkozású teniszhíreit Klein Ron foglalta össze.

A Hosszabbítás-mellékletünket ezúttal is érdemes végigböngészni. A francia vb-siker nyomában. Mi a világhírű clairefontaine-i akadémia titka? Hogyan működik a párizsi tehetséggyár? Milyen francia-magyar emlékeket ápol Bozsik József öccse?; Se Lionel Messi, se Cristiano Ronaldo. Miért várja lélegzet-visszafojtva a világ az el Clásicót? Mennyit veszít értékéből az FC Barcelona és a Real Madrid összecsapása a két szupersztár nélkül?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik