Négyből négy

Vágólapra másolva!
2013.03.15. 09:03
Hoztuk oda-vissza ezt a meccset is, így a tavalyi BL negyeddöntő után most El negyeddöntővel vigasztalódhatunk, ráadásul mi vagyunk az utolsó...

Cardozo az istenHoztuk oda-vissza ezt a meccset is, így a tavalyi BL negyeddöntő után most El negyeddöntővel vigasztalódhatunk, ráadásul mi vagyunk az utolsó portugál csapat a nemzetközi porondon. Jár a dicséret a srácoknak? Természetesen. Akkor mindenki tízest fog kapni? Közel sem.Cardozo az istenHoztuk oda-vissza ezt a meccset is, így a tavalyi BL negyeddöntő után most El negyeddöntővel vigasztalódhatunk, ráadásul mi vagyunk az utolsó portugál csapat a nemzetközi porondon. Jár a dicséret a srácoknak? Természetesen. Akkor mindenki tízest fog kapni? Közel sem.

Artur- 8

Az, hogy egy pillanatig sem volt veszélyben a továbbjutásunk, nagyban neki köszönhető. Lehetne ez magasabb pontszám is, ha a végén nem engedünk ki, és nem kapunk két gólt. Igaz, ezek egyike sem az ő hibája volt.

André Almeida- 6

Egyszer elrepült egy lövőcselre Kisinyovig, azon kívül sem negatívumot, sem pozitívumot nem jegyeztem fel a neve mellé. Félő, hogy Maxi Pereira nem lett volna ilyen fegyelmezett, úgyhogy jár a buksi veregetés.

Jardel- 6

Egy elszámolt labda az első gólnál, és egy öngól a hosszabbításban. Nem így szokták dicsérni a jó védőket, de mivel vezető gólt fejelt és szoros állásnál még simán tartották a frontot, ráadásul először játszott így együtt Roderickkel, ezért jár a hatos. Ja, és a gólöröm alapján kis Jardel várható a Benfica családba.

Roderick Miranda- 7

Most már jóval több El meccse van, mint bajnoki (2:0 az El-nek), és bizonyította azt is, hogy középső védőként lehet rá számítani. Ennél többet ebben a helyzetben nem lehet egy fiatal játékostól elvárni, van jövője a Benficánál.

Melgarejo- 7

Kezdi megérteni ezt a posztot, nem nagyon mentek el mellette, viszont a széljátékunkba igyekezett besegíteni, nem is rosszul. A gyorsasága megvan, kondival szintén semmi baj, ebből még bármi lehet, ha ilyen meccseket tud hozni.

Matics- 6,5

Ez most ennyi volt, hozta amit kell a posztján, de közel sem a legjobb meccse volt. A focizós részét nem nagyon kellett volna erőltetnie, mint szűrő rendben volt.

Enzo Pérez- 7

Az ő posztja különösen a nemzetközi meccseken problémás, hiszen lényegesen többet kell dolgoznia, mint egy Gil Vicente ellen. Ezzel most nem volt gond, végig hozott egy sallang mentes belső középpályás játékot, a Nike meg jön neki egy taliga pénzzel, amiért otthagyta a stoplinyomával a cég logóját is néhány francia lábában. Direkt marketing Enzo módra.

Salvio- 6

Az elején ziccert hibázott, utána hozott egy közepesen elképzeléstelen széljátékot, de most nem húzhatjuk rá, hogy kilógott volna a csapatból.

Gaitán- 7

Sokszor kényszerül mostanában középen játszani, de jól áll neki ez a poszt is. Cardozo mindkét gólját ő készítette elő, ez az elsőnél egy zseniális bokamozdulatot, a másodiknál egy vaktában előreívelt labdát jelent.

Ola John- 6,5

Salviónál jobb volt, Gaitánnál nem. Szórt el labdákat, de ment is szép szlalomokat, az első gólunk előtt ő adta be a szögletet. Tény, figyeltek rá rendesen, általában egy méter szabad területe nem volt.

Rodrigo- 6

Igyekezett, csinálta a dolgát, de ebben ennyi volt. Pont az a kicsi plusz hiányzik, ami klasszissá tesz valakit, na meg hogy esetleg Salvio lepasszolja neki ajtó ablak helyzetbe a zsugát. Marad harmadik a csatársorban.

A cserék: Cardozo (9) bejött, isten-módba váltott, és lőtt két klasszis gólt, ez nagyon kellett az önbizalmának. Carlos Martins csak arra volt jó, hogy lefújáskor három portugál játékos legyen egyszerre a pályán, Maxi Pereira pedig két percet kapott, de ő ezalatt is képes volt kapni egy sárgát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik