Villámposzt a mi Dzsudzsinkról

2475674 24756742475674 2475674
Vágólapra másolva!
2013.01.08. 19:01
Ameddig a világ Messiszopói és Messigyűlölői muszájból egymást okítják, addig mi ezt magas ívben leszarjuk. Viszont különböző fórumokon...

Ameddig a világ Messiszopói és Messigyűlölői muszájból egymást okítják, addig mi ezt magas ívben leszarjuk. Viszont különböző fórumokon újra említésre került, hogy márpedig a Benfica élénken érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, amin először jót nevettem, de mi van, ha mégis? 5 ok következik, hogy miért kéne megszereznünk, majd 5 ellenérv. De mivel honfitársunkról van szó - akinek teljesen őszintén kívánok minél sikeresebb pályafutást - ezért nem lesz itt hülyítés, hanem szigorúan őszinteségi roham következik, némileg humoros megközelítésben. De csak némileg.Ameddig a világ Messiszopói és Messigyűlölői muszájból egymást okítják, addig mi ezt magas ívben leszarjuk. Viszont különböző fórumokon újra említésre került, hogy márpedig a Benfica élénken érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, amin először jót nevettem, de mi van, ha mégis? 5 ok következik, hogy miért kéne megszereznünk, majd 5 ellenérv. De mivel honfitársunkról van szó - akinek teljesen őszintén kívánok minél sikeresebb pályafutást - ezért nem lesz itt hülyítés, hanem szigorúan őszinteségi roham következik, némileg humoros megközelítésben. De csak némileg.

Figyelj Balázs, kezdődik.

5 pont Dzsudzsák Balázsért Benfica mezben:

1. Mindenekelőtt a lisszaboni ingatlanpiac. Sokkal átláthatóbb a vásárlási rendszer, mint Magyarországon, itt nem történhet meg, hogy 220 milliót fizess egy kulipintyóért, ami egyébként csak 170 millió. Szép volt csajszi!

2. Aztán itt van a közlekedés. Lisszabonban nem történhet meg, hogy mindenféle nyomorék bezúzza a Bentleydet vagy a Panamérát, mert ha meglátják, hogy a Benfica sztárja a közelükben van, mindenki lehúzódik.

3. Az éghajlat. Itt nem fog befagyni a picsád, még Lindukának sem, ha éppen most együtt vagytok. Habár ha meghallja, hogy ide költözöl, tutira benedvesedik a várostól tőled újra, és azonnal szerelmet vall neked, aminek természetesen ugyanúgy bedőlsz, mint eddig.

4. A csapat, a társak. Sosem késő megtanulni cselezni, mert elárulom, hogy a megtolom és utánafutok az nem cselezés. Nico, 'baby John, Rodrigo, Salvio biztosan segít majd neked ebben.

5. A legfontosabb. Végre minden meccsünk tévés lenne, és az ország annyit megtudna a Benficáról, amennyit 100 évnyi írással sem érnénk el ezen a blogon. Szükségünk van rád, de csak emiatt, még véletlenül sem a játékodért.

5 pont Dzsudzsák Balázs ellen:

1. Dzsudzsák Balázs egy középkategóriás szélső, aki a magyar médiának köszönhetően klasszissá van kikiáltva, csúnyán fogalmazva szét van hypeolva. Sosem lesz top 10-es játékos a posztján, ahhoz sokkal több kell, mint megtolni, utolérni, és beadni. 20 évvel korábban talán, de manapság ez nagyon kevés. Attól, mert abnormális unatkozó oroszok irreális pénzeket fizetnek érte, még nem klasszis valaki, ahhoz sokkal több kell. A Benfica sokkal erősebb csapat, mint az eddigi klubjai, sokkal jobb, tehetségesebb szélsőkkel, mint ő. Nézzük meg pár év múlva Ola Johnt, Nico Gaitánt, Salviót, hogy hol lesznek hozzá képest. Hollandia feküdt neki, ha elhagyja Oroszországot, akkor a helyében visszamennék oda, esetleg a Bundesligába egy középcsapathoz, lásd Huszti. Ő mondjuk vele ellentétben spíler, de az elmúlt 1-2 évben megbizonyosodhattunk róla, hogy Németország a magyaroknak való vidék.

Az 5 pont 1 nagy pont lett, de miért szedtem volna 5 pontra, hiszen nincs más, amit elmondhatnék ellene. A Benfica nem neki való, és pont. És talán ennek is betudható, hogy soha semmilyen klubhoz közeli forrás még csak nem is említette az ő nevét. Nem véletlenül.

Ettől még szurkolok neki. Ezzel a képpel búcsúzom...

...mert elhiszed, amit olvasol magadról.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik