Osztályozás csipás szemmel

Vágólapra másolva!
2012.09.19. 23:09
Csapatunk meccseire egyáltalán nem jellemzőek a gól nélküli döntetlenek, és bizony nem is szeretjük őket, de az a helyzet, hogy miután megpillantottam...

Csapatunk meccseire egyáltalán nem jellemzőek a gól nélküli döntetlenek, és bizony nem is szeretjük őket, de az a helyzet, hogy miután megpillantottam a ma esti találka kezdőfelállását, aláírtam volna látatlanban a 0-0-t. Hajtás után osztályozás.Csapatunk meccseire egyáltalán nem jellemzőek a gól nélküli döntetlenek, és bizony nem is szeretjük őket, de az a helyzet, hogy miután megpillantottam a ma esti találka kezdőfelállását, aláírtam volna látatlanban a 0-0-t. Hajtás után osztályozás.

Artur - 6.5

Királyunknak alaposan fel kellett mindenre készülnie, hiszen (jobb híján) egy meglehetősen instabil védősort kapott maga elé. Artur nyugodtnak tűnt, mi egy percre sem voltunk azok. Szerencsére egyszer sem kellett igazán nagyot védenie, a fogható lövéseket (nem volt sok ilyen) pedig magabiztosan hárította.

André Almeida - 7.0

Talán picit el is túlzom ezt az osztályzatot, de én úgy érzem, hogy a srác nagyon jól ellátta a feladatát. Pedig nem volt egyszerű dolga, hisz Jesus bedobta őt a mély vízbe annak ellenére, hogy szinte semmiféle tapasztalattal nem rendelkezik. A skótok az ő oldalán vezették a legtöbb támadást, így alaposan meg volt dolgoztatva, de nem esett össze, sőt a támadásokba is bele tudott itt-ott kapcsolódni (még ha nem is olyan szinten, mint ahogy azt Maxi műveli).

Jardel - 6.5

Luisao eltiltása miatt fontos ember lesz az elkövetkező két hónapban, szóval jobb, ha megszokjuk a látványát a kezdőcsapatban. Nagy gond nem volt ma vele, de kapunk elsősorban nem a jó védőmunka miatt maradt érintetlen, hanem a Celtic rossz megoldásai miatt. Annyi biztos, hogy a Barcelona ellen ez nagyon kevés lesz.

Ezequiel Garay - 7.0

Neki kellett egybetartania ezt a kissé kusza hátvédsort és jól csinálta. Ha ő nem lenne, meg merem kockáztatni, hogy talált volna egy gólt a Celtic. Meglátásom szerint a csapat egyik legjobbja volt ma.

Lorenzo Melgarejo - 6.5

Reméljük nem csak szemfényvesztésről van szó, és tényleg egyre komfortosabban mozog balhátvédként. Ezúttal nem az ő oldalán volt a legnagyobb a forgalom, így nem is került annyira fókuszba. Összességében meg voltam vele elégedve.

Nemanja Matic - 6.5

Túl van az idei első komoly megpróbáltatáson. Azon kívül, hogy Javi García nyomába nem érhet, tulajdonképpen semmi probléma nem volt vele. Na jó, kicsit lehetne gyorsabb, de ne legyünk telhetetlenek. Egyébként meglepően jól passzolt, sőt a hosszú átadásai (nem volt sok) is pontosak voltak.

Nemanja MaticEnzo Pérez - 6.5

Neki kellett volna ma helyettesítenie Witselt, legalábbis én úgy láttam, hogy Jesus ezt próbálta erőltetni. Gyakorlatilag Matic mellett játszott. A támadásoknál többnyire hasznos volt és az átadásaival sem volt gond, viszont védekezésben hasznavehetetlen és ez bizony meglátszott.

Eduardo Salvio - 6.5

Tőle egy picit azért többet vártam. A skótok kemény játéka nem nagyon feküdt neki, bár egy-két látványosabb cselt azért még így is bemutatott. Távoli lövésekkel is próbálkozott, az egyiknél fel is szisszentem, de semmi több.

Nico Gaitán - 6.0

Látszott rajta, hogy borzasztóan akar bizonyítani valamit, csak épp nem nagyon jött neki össze. Szóval a lendület és az akarat megvolt, de a jó teljesítményhez ez a kettő még nem elég. Nagyon keveset passzolt és azt is pontatlanul. Posztján nagy a versenyhelyzet, szóval ennél azért többet kell mutatnia, ha stabil kezdőember szeretne lenni a továbbiakban.

Pablo Aimar - 6.0

A skótok sikeresen hatástalanították őt, nem igazán tudott sajnos fickándozni a pályán. Döntő pillanatokban többször rossz megoldást választott, így nem is tudtunk igazán nagy helyzeteket kialakítani.

Pablo AimarRodrigo - 5.5

Csapaton belül az ő teljesítményét éreztem a leggyengébbnek, igaz az egyetlen kapura tartó lövésünket ő jegyezheti fel. Emellett viszont szinte láthatatlan volt, indokolatlannak láttam a szerepeltetését, Cardozóval valószínűleg többre mentünk volna.

Óscar Cardozo csupán fél órát kapott. Az igaz, hogy ezalatt nem mutatta meg, miért őt kellett volna a kezdőbe nevezni, de úgy érzem, hogy jobb megoldás lett volna, hisz mégiscsak könnyebb megtalálni a fejét, mint az ifjú spanyolnak. Bruno César húsz percre állt be és ezen kevés idő alatt meglehetősen veszélyesen focizott, új lendületet hozott a meccsbe. Kár, hogy viszonylag későn jött. Nolito is beszállt Gaitán helyett egy jó tíz percre, de ezalatt semmi érdemit nem tudott művelni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik