Úton Dublinba

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.04.07. 16:04
színes, feliratos portugál-holland film, 1. rész. Rendezi: Jorge Jesus és Fred Rutten. Főszereplők: majd meglátjuk... Félig kábultan, ám túl...

Benfica-PSV színes, feliratos portugál-holland film, 1. rész. Rendezi: Jorge Jesus és Fred Rutten. Főszereplők: majd meglátjuk...Benfica-PSV színes, feliratos portugál-holland film, 1. rész. Rendezi: Jorge Jesus és Fred Rutten. Főszereplők: majd meglátjuk...

Félig kábultan, ám túl az életveszélyen újra "év meccsét" játszik a csapat, hiszen a nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Már a legjobb nyolc közt jár a Bajnokok Ligája kistestvére is, így nekünk is legalább olyan fontos meccsünk következik, mint bármelyik csapatnak, aki még érdekelt a nemzetközi kupákban.

A mérkőzésre az Európai Futballkorrupciós Ügynökség UEFA által engedélyezett összes(62 000) jegy elkelt, ami azt jelenti, hogy a csapat az évszázados szégyen ellenére is teljes támogatást kap a drukkerektől. Ennek megfelelően Jorge Jesus is legjobbjait igyekszik csatába küldeni, visszatérő oldalon Maxi Pereirát jegyezhetjük fel, aki a Mester szándéka szerint kezdőként kap helyet a csapatban, míg sérüléssel a bajlódik továbbra is a derbit is kihagyó Carlos Martins, a műtét után lábadozó Nuno Gomes, és csatlakozott a duóhoz Airton is, aki a Porto ellen sérült meg.

Benfica-PSG kezdő

Az ellenfélre rápillantva újra aggodalom foghat el minket, hullámzó teljesítményünk, és szélső védekezésünkben mutatott tetszhalott tevékenységünk kellő alapot adhat a PSV-nek, hogy magabiztosan érkezzen a Fény Stadionjába. A portugoal.net interjújában a holland zsurnaliszta, Ernst Bouwes is biztos benne, hogy gólt fogunk kapni(valljuk be, ezzel nem mondott nagyot...), és egyenesen odáig merészkedett, hogy 1:1-es döntetlent jósol a mai meccsre. Bouwes a PSV legerősebb pontjának a széleken vezetett támadásaikat tartja, élén Dzsudzsákkal, és Lens-szel, viszont kifejti, hogy nincs olyan igazi csatárzsenije most a PSV-nek, mint a korábbi években Romario, Ronaldo, vagy Van Nisterooy, ami nagyban megnehezíti a jelenkori PSV játékát.

A PSV velünk ellentétben még esélyes hazája bajnoki címének megszerzésére, ám a hétvégén őket is alaposan gyomorszájon vágta közvetlen riválisa, ugyanis a Twente 2-0-ra győzött ellenük hazai pályán, amivel az enschedei kiscsapat két pontos előnyre tett szert a holland pontvadászatban. Ennek ellenére teljes harci díszben érkeztek Lisszabonba Dzsudzsákék, a keretben mindenki benne van, aki hadra fogható, ám az otthon maradók táborát két nagyágyú is erősíti, a sérülése után minden bizonnyal még nem teljesen százas Ola Toivonen, és Jonathan Reis ugyanis nincs a PSV.nl tájékoztatása szerint az eindhoveniek utazó keretében.

Most tényleg meg kell mutatnia a csapatnak tehát, hogy nagy dolgokra hivatott, hiszen a szezonmentő akció első körében már összeakadtunk egy erős európai középcsapattal, akik ha kell, kegyetlenül megbüntetik a hibáinkat, ám közel sem verhetetlenek. Magam részéről legszívesebben csak azt kívánnám, hogy ne rezdüljön meg a hálónk kilencven percen keresztül, és hazai pályán egy-két gólt legalább passzírozzunk be Isaksson hálójába. Ehhez csak egy Júlio César kell a kapuba, és pár jól elvégzett pontrúgás. A többi a mi dolgunk: szurkolni, szurkolni, szurkolni!!!

Dzsudzsák BalázsReméljük ilyen fejeket láthatunk a földinktől 21:05-től, hiszen a StoryTV a Vatikán ügynöke c. sikersorozat, és a rongyosra játszott Cheers közé műsorára tűzte a mieinket is. Félidőben Always reklám, hüvelygomba, Coccolino maci. Tizenkét éven felülieknek csak női felügyelettel ajánlott!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik