Kötelező kilencven perc

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.04.14. 18:04
Nincs mese, kegyetlenül jók vagyunk az Európa Ligában, a mélyföldi manók sem állhatnak utunkba. Elitcsapat újratöltve. Kötelező győzelem helyett...

Nincs mese, kegyetlenül jók vagyunk az Európa Ligában, a mélyföldi manók sem állhatnak utunkba. Elitcsapat újratöltve.Nincs mese, kegyetlenül jók vagyunk az Európa Ligában, a mélyföldi manók sem állhatnak utunkba. Elitcsapat újratöltve.

Kötelező győzelem helyett már csak egy továbbjutást érő eredmény kell, lehetőleg minél több UEFA-kvótát érően. Eindhoven úgy sem lát mostanában minőségi futballt, majd mi mutatunk nekik!

A Naval elleni buktapeti után kétségünk sem lehet afelől, hogy Jorge Jesus kiküldi a legjobbjainkat, és szétcincáljuk megint a PSV-t. Egyszerűen jobbak vagyunk, amit megmutattunk az első meccsen is, de minden józan futballszurkoló is pálcát törhet a hollandusok feje fölött, akik nem csak klasszis csatárainkat nem tudták tartani, de tulajdonképpen a két belső védőnkön kívül mindenki körhintába ültette őket. Csodák nincsenek, a négy közt már vár minket a Braga vagy a Kijev!

Láttunk már olyat, hogy egy csapat gólt lő nekünk, láttunk már olyat is ebben a szezonban, hogy ötöt, de most teljességgel elképzelhetetlen, hogy 90 perccel korábban kezdjünk el készülődni az elődöntőre, mint kéne. Mi, szurkolók természetesen már kacérkodunk a gondolattal, de azt el képzelni sem merem, hogy Aimarék a holland éjszakából, olyan idegenforgalmi célpontokból, mint Amszterdam érkezzenek a meccsre. A fiúk nem füvezni mennek ki, még csak nem is bájaikat kínálgató maláj hölgyekért, hanem győzni akarnak, és arany betűkkel tovább írni a Benfica Portugáliában páratlan sikertörténetét.

A mérkőzést ezúttal is a StoryTV közvetíti itthon 21:05-től, így csak egy tanácsom van: zöld/piros/egyéb bekapcsoló gombot benyom, hangerőt letol nullára, popcornt kivesz, sört jobb kéz mellé párhuzamosan bekészít. A parancssor végrehajtása maradandó meccsélményt okozhat!

Mutasd meg nekik, kicsi!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik