Chelsea: drukkereket tiltottak ki esetileg a Stamford Bridge-ről

Vágólapra másolva!
2015.02.19. 20:25
A Chelsea labdarúgócsapatának hivatalos közleménye szerint három szurkolót ideiglenesen kitiltottak a Stamford Bridge-ről, a gyanú szerint ugyanis ők nem engedtek fel a metróra egy fekete bőrű férfit a keddi PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt a Richelieu-Drouot állomásnál.

Ha elegendő terhelő bizonyítékot találnak a bűnösségükre, a Chelsea örökre eltiltja őket a meccsek látogatásától. A londoni klub szoros együttműködésben dolgozik az eset idején jelenlevő szurkolókkal, valamint a londoni és a párizsi rendőrséggel az ügy részleteinek felderítésében.

Mint ismert, a hatóságok nyomozást indítottak azoknak a Chelsea-szurkolóknak az ügyében, akik a kedd esti PSG-Chelsea Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt megelőzően nem engedtek felszállni egy fekete bőrű férfit. A világsajtót bejáró videofelvételeken tisztán látható, hogy a szurkolók többszöri próbálkozás ellenére sem engedték felszállni a férfit a szerelvényre, és közben ezt énekelték: „Rasszisták vagyunk, rasszisták vagyunk, és nekünk így jó."

A The Guardian úgy tudja, ha a gyanúsítottak bűnösnek bizonyulnak, akár három év börtönt is kaphatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik