BL: Totti a Real öltözőjében járt, nem CR-t kereste – fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.09. 08:23
null
Sergio Ramos mezgyűjteménye legendás mezzel bővült (Fotó: Twitter)
Miután a Real Madrid 2–0-ra legyőzte az AS Romát a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, Francesco Totti, az olasz együttes legendája a lefújást követően bement a királyi gárda öltözőjébe, hogy Sergio Ramosszal beszélhessen.

 

A 39 éves 10-es – aki profi pályafutása során csak a Romában játszott klubszinten – a mérkőzést követően bekéredzkedett a Madrid öltözőjébe, mert Sergio Ramosszal mezt akart cserélni.

„Totti besétált az öltözőnkbe, hogy írjam alá a mezem és adjam oda neki. Óriási megtiszteltetés ez számomra, évek óta csodálom, igazi klasszis. Természetesen cserébe nekem adta a saját aláírt mezét, amit elteszek a gyűjteményembe” – mondta Sergio Ramos újságíróknak, kezében Totti mezével.

Az olasz világbajnok csereként a 74. percben állt be tegnap, a Santiago Bernabéu közönsége (és néhányan a pályán lévők közül) pedig felállva tapsolta a jó eséllyel utolsó BL-meccsén pályára lépő ikont.

„Totti minden elismerést megérdemel. Hihetetlenül sok évet áldozott a futballra, kifejeztük az iránta érzett tiszteletünket. Igazi példakép mindenki számára” – tette hozzá Ramos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik