BL: Tizenegy csecsemő vett körül a piros lapnál - Ibra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 09:23
null
Ezért a becsúszásért kapott piros lapot Ibrahimovic (Fotó: Action Images)
Zlatan Ibrahimovicot, a Paris Saint-Germain labdarúgóját kiállították a Chelsea ellen 2–2-re végződő, végül francia továbbjutást hozó nyolcaddöntő visszavágón a Bajnokok Ligájában. A mérkőzést követő interjújában a párizsiak klasszisa gúnyt űzött a Björn Kuipers játékvezetőt lerohanó Chelsea-játékosok viselkedéséből.

„A legrosszabb az volt, hogy miután kiállított a játékvezető, minden Chelsea-játékos odajött körém. Úgy éreztem magam, mintha tizenegy csecsemő venne körül – mondta Zlatan Ibrahimovic a lefújás után. – Nem tudom, hogy mérges legyek vagy nevessek. Amikor a bíró felmutatta a piros lapot, az volt az első gondolatom, hogy »ez a fickó nem tudja, mit csinál, vagy valami mást nézett«. Visszahúztam a lábam, mert láttam, hogy ő is keményen érkezik és nem akartam sérülést okozni. Nem tudom, hogy Oscar rájátszott-e, de ez már nem is számít. A lényeg, hogy egyenlítettünk és továbbjutottunk a negyeddöntőbe."

„Elképesztő teljesítmény volt, több mint kilencven percet töltöttünk emberhátrányban. Minden elismerést megérdemelnek a társaim, óriási szívük van. Megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek."

Zlatan meccs utáni interjúja

Ibrahimovic kiállítása

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik