BL: Nem hiszem, hogy mindkét meccs nulla nulla lenne - Allegri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.04. 21:17
A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzését felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, rendkívüli teljesítményre van szükségük ahhoz, hogy búcsúztassák a címvédőt – főleg támadásban. Az olasz szakember úgy véli, nem fenyeget annak a veszélye, hogy mindkét meccs gól nélküli döntetlennel zárulna.

A keddi meccs felvezetéséről bővebben ide kattintva olvashat! A keddi meccs felvezetéséről bővebben ide kattintva olvashat!

„Nem mondom, hogy tökéletesen kell játszanunk, mert mindig van min javítani, ám védekezésben, de főleg támadásban rendkívüli teljesítményre van szükségünk. Nem hiszem, hogy mindkét meccs gól nélküli döntetlennel zárulna” – mondta Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője, akinek az irányításával 2003 óta először jutott be a legrangosabb európai kupasorozat legjobb négy csapata közé a torinói együttes.

„Európa bajnokával, a címvédővel találkozunk, tehát természetesen szemernyivel esélyesebbek nálunk. Még nem hoztam végleges döntést, de nagy az esélye, hogy négy védővel állunk fel. Minimalizálnunk kell a hibák számát” – tette hozzá az olasz szakember.

„Topkategóriás csapatokról beszélünk, ha a Bajnokok Ligája elődöntőjéről esik szó. Senki nem hitte volna, hogy idáig eljutunk” – zárta mondandóját a Juventus trénere.

A Juventus–Real Madrid találkozó kedden 20.45 órakor kezdődik, az összecsapáson az angol Martin Atkinson fújja a sípot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik