BL: ilyen még nem volt! CR7 és Messi egy csapatban focizhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.14. 13:15
null
(Forrás: El Mundo Deportivo)
Eddig példátlan eseményt harangozott be keddi címlapján a katalán El Mundo Deportivo, amelynek keretében Lionel Messi és Cristiano Ronaldo egy csapatban futballozhat.

 

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a nyár folyamán a tengerentúlon már évtizedek óta alkalmazott gyakorlatot, az All Star-mérkőzés megrendezését tervezi.

Kelet és Nyugat helyett itt Észak (például angol Premier League, német Bundesliga, orosz Premjer-Liga) és Dél (például spanyol Primera División, olasz Serie A, francia Ligue 1) válogatottja csapna össze.

Messi és Ronaldo értelemszerűen a déliek között kapna helyet – ha beválasztják őket és nem igazolnak át jelenlegi klubjukból. A két csapat tagjait internetes szavazás keretében a szurkolók állítanák össze (ahogy az a FIFA év csapatánál is működik), az első UEFA All Star-gála 2017 nyarán lenne, de erről a szövetség keretein belül sem született még hivatalos döntés.

A mérkőzés ötletét és terveit már prezentálták Európa topklubjainak, értesülések szerint Michel Platini támogatja a jó eséllyel nézők millióit vonzó esemény megszervezését.

A hírt közlő El Mundo Deportivo azt is szemléltette, hogy nézne ki az UEFA All Star-mérkőzés, ha holnap rendeznék.


Melyik fél nyerne? (Forrás: El Mundo Deportivo)
Melyik fél nyerne? (Forrás: El Mundo Deportivo)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik