BL-döntő: El kell gondolkoznom – Simeone távozik Madridból?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.29. 13:50
Diego Simeone, az Atlético Madrid trénere rendkívül csalódott volt amiatt, hogy csapata szombat este alulmaradt a Real Madriddal szemben a Bajnokok Ligája döntőjében, a szakember kétértelmű szavai pedig egyből felkorbácsolták a kedélyeket.

Mint megírtuk, az argentin szakember elismerte, hogy a Real Madrid megérdemelten nyerte meg a finálét, és sajnálja csapata szurkolóit. Igen ám, de a 46 esztendős Simeone a jövőjét firtató kérdésekre kétes választ adott, amire rögtön lecsapott a média.a Real Madrid megérdemelten nyerte meg a finálét, és sajnálja csapata szurkolóit. Igen ám, de a 46 esztendős Simeone a jövőjét firtató kérdésekre kétes választ adott, amire rögtön lecsapott a média.

„Hogy folytatom-e az Atléticónál megkezdett munkát, vagy eljön a ciklus vége? Nem tudom” – idézi a The Guardian a tréner sajtótájékoztatón elhangzó szavait.

„Logikus a kérdés egy ilyen vereség után. Büszke vagyok a játékosaimra, és hogy őszinte legyek, imádom őket. Mindent kiadtak magukból, ez nyilvánvaló. Ez az a pillanat, amikor el kell gondolkodnom. Nagyon nehéz, amikor mindent megteszel, mindent odaadsz, de még ez sem elég. Csodálatos három éven vagyunk túl, de nem vagyok boldog.”

„Megvolt a lehetőségünk arra, hogy megnyerjük a BL-t, és bajnokok legyünk, de elszalasztottuk. Most hazamegyünk, és nyalogatjuk a sebeinket, nekem is gondolkodnom kell.”

Noha Simeone szavai kétértelműek, azért azt hozzá kell tenni, a vezetőedző később megjegyezte azt is, folytatniuk kell az elkezdett munkát, mert a második helyezettre senki sem emlékszik majd, a két döntő elvesztése pedig számára nagy kudarc.

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ

Real Madrid–Atlético Madrid 1–1 (1–0) – 11-esekkel 5–3
Milánó, Giuseppe Meazza Stadion, 71 942 néző. V: Clattenburg (angol)
REAL MADRID: Keylor Navas – Carvajal (Danilo, 52.), Pepe, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos (Isco, 72.) – Bale, Benzema (Lucas Vázquez, 77.), Cristiano Ronaldo. Vezetőedző: Zinédine Zidane
ATLÉTICO MADRID: Oblak – Juanfran, Szavics, Godín, Filipe Luís (L. Hernández, 109.) – Saúl Niguez, Gabi, Augusto Fernández (Ferreira-Carrasco, a szünetben), Koke (Partey, 116.) – Griezmann, Fernando Torres. Vezetőedző: Diego Simeone
G: S. Ramos (15.), ill. Ferreira-Carrasco (79.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, STATISZTIKÁK, ÉRDEKESSÉGEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik