BL: a PSG edzője elutasította, hogy válaszoljon Mourinhónak

Vágólapra másolva!
2014.12.16. 16:08
José Mourinho, a Chelsea menedzsere a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolása előtt arról beszélt, szívesen játszana a Paris Saint-Germainnel, mert a párizsi út sem a csapatnak, sem a szurkolóknak nem lenne nehéz. Az áhított párosítás a hétfői sorsoláson összejött, azonban Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője kedden nem élt a lehetőséggel, hogy válaszoljon Mourinhónak.

„Nincs kedvem belemenni ebbe a játékba Joséval, ezen a területen (a kommunikációban) sokkal erősebb nálam – mondta újságírói felvetésre Laurent Blanc. – Ismerjük őt, önök is jól ismerik, mindenki imádja a nyilatkozatait. Nagyon erős ebben a műfajban, és persze nem csak ebben. Miért is akarnál válaszolni neki? Valójában ő sem várja ezt.”Laurent Blanc. – Ismerjük őt, önök is jól ismerik, mindenki imádja a nyilatkozatait. Nagyon erős ebben a műfajban, és persze nem csak ebben. Miért is akarnál válaszolni neki? Valójában ő sem várja ezt.”

A sorsolás eredményét a francia szakvezető úgy kommentálta, hogy csoportmásodikként nem nagyon számíthattak közepes képességű ellenfélre.

„Jó vagy rossz a sorsolás, mindegy, ez a két meccs vár ránk, és kész – folytatta Blanc. – Egy biztos, nagyszerű csapat lesz az ellenfél, jól ismerjük, tavaszról vannak friss élményeink is. Időközben még erősödött is. Nagyon érdekes párharc lesz, egy igen befolyásos „ügyféllel” lesz dolgunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik