Videoton: 1050 fehérvári szurkoló kísérheti a csapatot Ausztriába

Vágólapra másolva!
2011.07.05. 09:09
A Videotont 1050 szurkoló kísérheti el a jövő heti, Sturm Graz elleni BL-selejtezőre Klagenfurtba.

A fehérvári klub tájékoztatása szerint még nem érkeztek meg a jövő heti idegenbeli BL-meccsre szóló belépők a Sturm Graztól, de azt már sikerült kiharcolni, hogy a kötelező 650 jegynél többet, 1050 darabot küldjenek a Videoton-szurkolók részére az osztrákok.

„Az már biztos, hogy a vendégjegyek 3200 forintba, míg a VidiClub-tagoknak 2500 forintba kerülnek.
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy egy VidiClub-kártyával csak egy darab belépőt lehet kedvezményesen vásárolni – olvasható a magyar bajnok hivatalos honlapján, a vidi.hu-n. – A nem székesfehérvári VidiClub-tagok ismerősökön keresztül is meg tudják venni a tikettet, ha a nevüket és a kártyaszámukat megadják a jegyet váltó személynek. Indítunk szurkolói buszokat is Klagenfurtba. Jelenleg tárgyalásokat folytatunk a busztársasággal az utazási feltételekről és jegyárakról, így részletek e kérdésben is csak később várhatók.”

A BL-selejtező első felvonását, a Sturm Graz–Videoton találkozót július 13-án 20.30 órától rendezik Klagenfurtban (a grazi stadion az amerikaifutball-vb egyik helyszíne, ezért rendezik másik városban a meccset), a visszavágóra pedig egy héttel később kerül sor Székesfehérváron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik