Videó: hatalmas buli fogadta Ronaldóékat a Cibeles téren

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.25. 08:47
null
A Cibeles téren ünnepelték a Real Madrid játékosait
Több ezren várták a Real Madrid játékosait a spanyol fővárosban a Cibeles téren, miután drámai mérkőzésen hosszabbítás után 4–1-re legyőzték az Atlético Madridot a Bajnokok Ligája lisszaboni döntőjében. Képek és videók az ünneplésről!

A BL-döntőben szereplő két madridi klubnak előzetesen egymással és a városvezetőkkel is egyeztetnie kellett a finálét követő lehetséges ünneplés forgatókönyvét. Külön megfontolást érdemelt, hogy Spanyolországban is ma tartják az Európai Parlament képviselőinek választását, amit nem feltétlenül lehet összeegyeztetni egy hét országra szóló mulatsággal a város utcáin.

A megállapodásnak megfelelően a győztes Real Madrid még éjjel visszatért Madridba, ahol a Bernabéu Stadion és a Cibeles tér között ünnepelt a drukkerekkel (a kettő közti mintegy négy kilométert egy széles út köti össze), a választások miatt legkésőbb fél ötig tartott a mulatság.

Vasárnap este, a szavazókörök zárása után a játékosokat szállító busz a valdebebasi edzőközpontból indul ismét. Előbb a város szívébe, a Puerta del Solhoz hajt, ahol az önkormányzati elöljárók adnak fogadást a csapat tiszteletére, és a terv szerint a játékosok ezúttal nem köszöntik az erkélyről az ünneplő tömeget. Innen a Bernabéuba mennek, ahol hivatalos kötöttségek nélkül ünnepelhetnek a szurkolókkal.


Ramos és Casillas a kupával
Ramos és Casillas a kupával


Ancelotti is magasba emelte a BL-serleget
Ancelotti is magasba emelte a BL-serleget
Hatalmas tömeg a Cibeles téren
Hatalmas tömeg a Cibeles téren
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik