Tízperces kiállítás labdaelrúgásért; Fradi: most vagy soha?

Vágólapra másolva!
2019.08.12. 21:36
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Angliában az alacsonyabb osztályokban már tesztelik az új, tízperces kiállításos szabályt. Csillag Péter összefoglalta, miért lehet ilyen kisbüntetést kapni, mivel jár, hol kell ülnie a delikvensnek, és mennyiben jelentheti ez a futball jövőjét a „nagyoknál”..
Angliában az alacsonyabb osztályokban már tesztelik az új, tízperces kiállításos szabályt.
Csillag Péter összefoglalta, miért lehet ilyen kisbüntetést kapni, mivel jár, hol kell ülnie a delikvensnek, és mennyiben jelentheti ez a futball jövőjét a „nagyoknál”..

Most vagy soha? Két oldalon minden, amit a Ferencváros Dinamo Zagreb elleni BL-selejtezőjéről és a hirtelen kölcsönbe korábbi klubjához, a Honvédhoz távozó Davide Lanzafame ügyéről tudni érdemes.

Balogh Zsolt lezárta a szegedi korszakot. A férfi kézilabda-válogatott balkezes átlövője Tatabányán egy régi ismerős, Ancsin Gábor oldalán játszhat, s Papp Bálintnak arról is beszélt, hogy mennyi esélyt ad csapatának a Veszprém és a Szeged ellen, továbbá hogy miként élte meg, hogy a Pickben relatíve kevés játékidőt kapott.

Perl Zoltán nélkül ma már nincs férfi kosárlabda-válogatott. A Falco hátvédje úgy véli, a világbajnoki résztvevők közül van olyan, amellyel tartjuk a lépést, és azt is elmondta Győri Ferencnek, mekkora gond, hogy a nemzeti csapat februárig nem játszik tétmeccset.

És ha kedd, akkor ezúttal Csupasport melléklet 4 oldalon – a 8611 méter magas K2-re első magyarként feljutó Suhajda Szilárddal

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik