Tarsoly Csaba: Gyalázatos teljesítményt nyújtott az ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.25. 08:30
null
Ez a belépő a Maccabi játékosának fájt, de a Tarsoly Csaba által említett következmények a győri futballistáknak fognak <br />(Fotó: Reuven Shwartz/Yedioth Ahronoth)
Tarsoly Csaba, a Győri ETO tulajdonosa kifakadt a magyar bajnoknak az izraeli Maccabi Tel-Aviv elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn mutatott gyenge teljesítménye miatt, és állítja, következményei lesznek a „gyalázatos produkciónak&quot;.

– Egyetért azzal, hogy a Maccabi elleni kupameccsek az ETO legutóbbi harminc esztendejének legfontosabb összecsapásai voltak?
– Magam is így gondolom – mondta Tarsoly Csaba, a Győr tulajdonosa a Nemzeti Sportnak.

– Úgy vélem, abban sincs vita közöttünk, hogy a Győr rendkívül gyenge teljesítménnyel, megérdemelten bukott el és esett ki.
– Ebben nem értünk egyet. Ez nem gyenge teljesítmény volt, hanem gyalázatos produkció. Nehéz rá jelzőket találni. Felháborító volt, amit láttam a saját csapatomtól.

– Ritkán nyilatkozik, ám ha mégis megteszi, rendkívül visszafogottan beszél. Most úgy érzem, erős indulatok dolgoznak önben.
– Évek óta az ilyen megméretésekre készültünk. Ezért láttam munkához én is annak idején, ezért építettünk stadiont, ezért erősítettünk, ezért áldoztunk időt, energiát, pénzt erre a klubra, erre a csapatra. S aztán azt kellett látnom, hogy a játékosok hozzáállása egyszerűen gyalázatos. Ugyanazt a szót ismétlem, de nem tudok rá jobbat. Ennek a produkciónak meglesz a következménye. Emellett nem mehetünk el szó nélkül.

– Mire céloz?
– Nem szeretnék a dolgok elébe menni, majd a vezetőedző eldönti, ki, hol és hogyan folytatja a pályafutását.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, TARSOLY CSABA PINTÉR ATTILA VEZETŐEDZŐT IS FELELŐSNEK TARTJA-E A KUDARCÉRT, KERESSE A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁT.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik