Szoboszlai: „Büszkék lehetünk”; Stopira, a magyar

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.12.10. 22:55
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

• Szoboszlai Dominik a Salzburggal búcsúzott a BL-től. A magyar válogatott középpályása Babják Bencének arról is beszélt a lefújás után, hogy a tapasztalat mennyit számított a címvédő Liverpool elleni utolsó csoportmeccsen.
• Szoboszlai Dominik a Salzburggal búcsúzott a BL-től.
A magyar válogatott középpályása Babják Bencének arról is beszélt a lefújás után, hogy a tapasztalat mennyit számított a címvédő Liverpool elleni utolsó csoportmeccsen.

Stopira visszavonulása után is maradna Magyarországon. A Mol Fehérvár hétfő óta honfitárs balhátvédjével Pietsch Tibor beszélgetett – a magyar nyelv szépségeiről, a gyermekkori emlékekről, az eddigi sikerekről, a terveiről és arról, hogy mit jelent neki Székesfehérvár.

Kim Rasmussen részletesen elmagyarázta, mi vezetett a magyar válogatott kudarcáig a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokságon. A mieink dán szövetségi kapitánya egyebek mellett mentális okokat, bírói bosszút és alacsony átlagéletkort is említett…

Burján Csaba ellen fegyelmi eljárás indult. Az olimpiai bajnok short trackes gyakorlatilag minden kínaitól elnézést kért meggondolatlan sanghaji Insta-posztja miatt, de hogy az eljárás érintheti-e a januári debreceni Eb-szereplését, kiderül munkatársunk írásából.

És ha szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik