Selim Bouadla: Minden az én hibám

GALAMBOS DÁNIELGALAMBOS DÁNIEL
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 09:15
null
Bouadla tudja, butaságot csinált (Fotó: dvsc.hu)
Minden az én hibám – véli Selim Bouadla, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva francia játékosa, aki a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn nehéz helyzetbe hozta csapatát korai kiállításával.

– Élete legszörnyűbb napja volt a keddi?
– Igen, az – felelte a boriszovi BL-selejtező másnapján még mindig megtörten Selim Bouadla, a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágójának 38. percében kiállított debreceni középpályás a Nemzeti Sportnak. – Életemben másodszor kaptam piros lapot, először az Újpest ellen. A mostani kétségkívül megviselt.

– Butaságot csinált.
– Tudom. Hülyeséget, őrültséget, butaságot. Sorolhatjuk a jelzőket, mindegyik igaz. Elkövettem ezt a hatalmas hibát, de mit tudok most már tenni?! Bárcsak visszamehetnék az időben! Persze hogy másképp cselekednék, de nincs rá mód. Mondjon bárki bármit, elfogadom. Ha az egész ország engem támad, azt is. Elfogadom. Minden az én hibám. De... Nem szeretném, ha elfelejtenék, hogy eddig mindent megtettem a klubért, mindent, ami csak tőlem tellett. Mindig a maximumot nyújtottam, sosem csaltam, sosem alibiztem, egyetlen meccsen vagy edzésen sem. Most azonban hülyeséget csináltam, tudom jól. Az első sárga lapot elég korán kaptam, de akkor úgy éreztem, bele kell nyúlnom a labdába, különben veszélyes helyzet teremtődik…

– És a második? Elpattant a húr?
Nem. Az igaz, hogy volt két-három labdavesztésem előtte, és javítani akartam, de nem a düh vezérelte a mozdulatomat. Szerelni akartam. Hibáztam.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, MI JÁTSZÓDOTT LE SELIM BOUADLÁBAN, AMIKOR A PIROS LAP UTÁN AZ ÖLTÖZŐ FELÉ BALLAGOTT, KERESSE A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik