Schalke: a kézsérüléssel játszó Szalai a legjobb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.28. 00:16
A német regionális Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) osztályozókönyve alapján a két gólt szerző, a Schalke harmadik találatában is kulcsszerepet játszó Szalai Ádám bizonyult a gelsenkircheniek legjobbjának a PAOK elleni BL-selejtezőn.

A WAZ a német osztályozórendszer legjobb, egyes osztályzatát adta a valószínűleg sajkacsonttöréssel futballozó Szalai Ádámnak. „Schalke-hős fájdalmakkal – egyes osztályzat Szalai Ádámnak" – írja a lap a „jegesen higgadt" magyar csatárról.a valószínűleg sajkacsonttöréssel futballozó Szalai Ádámnak. „Schalke-hős fájdalmakkal – egyes osztályzat Szalai Ádámnak" – írja a lap a „jegesen higgadt" magyar csatárról.

„Hosszú ideig kérdéses volt a játéka is, miután egy edzésen megsérült – reméljük, nincs törés. Ha nagy balszerencsénk van, akkor meg kell műteni. A csapatorvos azt mondja, 60 a 40 százalékhoz az esély. Rendkívüli fájdalmakkal játszott" – nyilatkozta Szalairól Horst Heldt klubmenedzser.

„Természetesen hatalmas megkönnyebbülés ez az eredmény nekünk, elértük az első nagy célkitűzést. Az utolsó másodpercekig reszketnünk kellett, de bent vagyunk a Bajnokok Ligája csoportkörében, és ez egymás után kétszer még sosem sikerült a Schalkénak" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik