Rebrov tisztában van a hibákkal; indul a Premier League

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2019.08.08. 22:23
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Szerhij Rebrov pontosan tisztában van azzal, hogy a Ferencváros csapatának milyen hibái voltak a Dinamo Zagreb elleni BL-selejtező első összecsapásán, de az ukrán edző számára egy kupapárharc első felvonásában mindennél fontosabb az eredmény. Az 1–1-es döntetlennel pedig elégedettek lehetnek a zöld-fehérek, más kérdés, hogy a keddi budapesti visszavágó még korántsem lefutott. Rebrovot arról is kérdeztük, hol folytatja Davide Lanzafame, és pályára küldi-e a jövő héten az új szerzemény Franck Bolit.
Szerhij Rebrov
pontosan tisztában van azzal, hogy a Ferencváros csapatának milyen hibái voltak a Dinamo Zagreb elleni BL-selejtező első összecsapásán, de az ukrán edző számára egy kupapárharc első felvonásában mindennél fontosabb az eredmény. Az 1–1-es döntetlennel pedig elégedettek lehetnek a zöld-fehérek, más kérdés, hogy a keddi budapesti visszavágó még korántsem lefutott. Rebrovot arról is kérdeztük, hol folytatja Davide Lanzafame, és pályára küldi-e a jövő héten az új szerzemény Franck Bolit.

A Real Madrid ausztriai vendégjátéka miatt munkatársaink Salzburgban jártak, ahol találkoztak a Red Bull Salzburg U18-as csapatának tagjával, a magyar U17-es válogatott egyik alapemberével, Major Sámuellel. A klubjában legutóbb jobbhátvédet játszó, az új idényben azonban a középpályára visszatérő futballista Debrecenből került jelenlegi klubjához, ahol azzal szembesült, hogy már a Salzburg utánpótláscsapatában is sok a külföldi, s mindegyikük kőkeményen küzd azért, hogy profi lehessen.

Pénteken a Liverpool és a Norwich mérkőzésével megkezdődik a labdarúgó Premier League 2019–2020-as idénye. Egész oldalas összeállítással hangolunk a világ egyik legerősebb bajnokságának rajtjára, és egyenként végigvesszük, hogy az élvonal szereplői közül melyik gárdától mit remélhetünk. Egyik munkatársunk amellett érvel, hogy miért védi meg majd bajnoki címét a Manchester City, a másik pedig azt magyarázza el, miért lesz trónfosztás. Hogy utóbbira kinek van kollégánk szerint a legnagyobb esélye, kiderül összeállításunkból.

Sportkrém mellékletünk vendége ezen a héten Raksányi Krisztina. A Győr kosárlabdázója novemberig kényszerpihenőjét tölti, mert az Európa-bajnokságot követően meg kellett műteni a jó ideje fájó bokáját. A pályafutása nagy részét Pécsen töltő játékos, aki a női válogatott csapatkapitánya is, elmesélte azt is, milyen körülmények között találkozott ötévesen későbbi edzőjével, Rátgéber Lászlóval, s miként reagált akkor a tréner a kislány bejelentésére, hogy szeretne edzésre jelentkezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik