Rebrov: Jobbak vagyunk, mint Norvégiában voltunk; Danyi: Minden sorozat megszakad egyszer

Vágólapra másolva!
2020.09.28. 23:02
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

A Ferencváros az elmúlt évek legfontosabb meccse előtt áll. Kedd este kiderül, 25 év után bejut-e ismét a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A Molde elleni visszavágó előtt esélyekről, önbizalomról, hangulatról és eltökéltségről, továbbá Lang Ádámék Olympiakosz elleni fellépéséről és a Fehérvár csütörtöki, liege-i esélyeiről két oldalon.
A Ferencváros az elmúlt évek legfontosabb meccse előtt áll.
Kedd este kiderül, 25 év után bejut-e ismét a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A Molde elleni visszavágó előtt esélyekről, önbizalomról, hangulatról és eltökéltségről, továbbá Lang Ádámék Olympiakosz elleni fellépéséről és a Fehérvár csütörtöki, liege-i esélyeiről két oldalon.

Marco Rossi keretet hirdetett – Könyvessel, de Kleinheisler és Dzsudzsák nélkül. Az október 8-i, Bulgária elleni Eb-pótselejtezőre készülő labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a döntés hátteréről is mindent elmondott Pietsch Tibornak.

Danyi Gábor is tudja, hogy egyszer minden sorozat megszakad. A vasárnap Brestben ötgólos hátrányt döntetlenre mentő címvédő győri női kézilabdázók vezetőedzője úgy véli, előbb vagy utóbb mindenki beleszalad egy pofonba, főleg mert riválisban nincs hiány – más kérdés, hogy az ETO ezt inkább „utóbb” tenné...

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Kemény Dénes beszél arról, hogy vízilabdában immár az élcsapatokban is egyre nagyobb szerephez jutnak a fiatalok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik