Real: „Még bizonyítanom kell, hogy galaktikus vagyok”

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.30. 13:52
null
Hazard úgy érzi, hamarosan Madridban is eljön nála az áttörés (Fotó: AFP)
Eden Hazard kísérte el Zinédine Zidane-t a Bajnokok Ligája-mérkőzések előtti szokásos sajtótájékoztatóra. A belga támadótól természetesen megkérdezték azt is, hogy miért nem megy neki eddig a játék Madridban úgy, ahogyan korábban futballozott.


„Jól érzem magam. Nyilvánvalóan az emberek sokat várnak tőlem, én is sokat várok magamtól. Biztos vagyok benne, hogy tudok ennél jobban teljesíteni. Én is kritikus vagyok magammal szemben, de a sok kemény munkával megváltoznak majd a dolgok. Nem állunk tökéletesen, de vezetjük a bajnokságot, viszont vesztettünk Párizsban… Talán van még némi elmaradásom a sérülésem miatt, de száz százalékban készen állok arra, hogy mindent kiadjak magamból a következő mérkőzéseken.”

„Még nem vagyok galaktikus, még bizonyítanom kell. Mindannyian ismerjük a Real Madrid heteseinek történetét, most meg kell mutatnom, hogy lehetek a világ legjobbja. Most meg kell mutatnom, hogy milyen szintet képviselek, és javulnom kell, hogy a szurkolók büszkék legyenek rám. Ahogy mondtam, százszázalékos állapotban vagyok, nem vagyok sérült, csak az hiányzik, hogy gólokat szerezzek és eldöntsem a meccseket – amit az egész világ vár tőlem. Amikor megszerzem az első góljaimat és több meccsen keresztül folyamatosan jól teljesítek, minden sokkal egyszerűbb lesz. Csak egy gól vagy egy gólpassz hiányzik, és jön majd a felemelkedés.”

„Nem az önbizalommal van problémám, az edző is biztat: »Próbáld meg újra, kezdeményezz, csináld, amit csinálsz«. Nekem kell többet kiadnom magamból a pályán, nekem kell jelentenem a különbséget. A futballban valójában minden azon múlik, bízol-e magadban.”

Mi is beszámoltunk arról, hogy Eden Hazard-on kívül az Atlético Madrid üdvöskéje, Joao Félix és az FC Barcelona új csillaga, Antoine Griezmann sem váltotta meg eddig a világot új csapatánál. A nyáron a Chelsea-től szerződtetett belga labdarúgó combsérülés miatt sokáig nem léphetett pályára, eddigi négy tétmeccsén nem szerzett gólt (és gólpasszt sem adott).

A királyi gárda a Paris Saint-Germain elleni első fordulós vereséget próbálja majd feledtetni kedden az FC Bruges elleni hazai találkozón.

OKTÓBER 1., KEDD

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
A-CSOPORT
18.55:
Real Madrid–FC Bruges (Tv: Spíler 2) – élőben az NSO-n!
21.00:
Galatasaray–PSG

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik