Real: Remélem, Klopp ettől már csendben marad… – Ramos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.15. 09:46
Jürgen Klopp, a Liverpool német mestere és Sergio Ramos, a Real Madrid spanyol védője valószínűleg sosem lesznek már barátok. Az egymásnak üzengetés újabb fejezetéhez érkezett, most a blancók játékosa beszélt a liverpooliak menedzseréről…

Az egész még a Bajnokok Ligája 2018-as döntőjében kezdődött, mikor Sergio Ramos és Mohamed Szalah összeakadt a pályán, az egyiptomi pedig ettől úgy megsérült, hogy le kellett hozni a finálé elején, ráadásul az első vb-meccset is kihagyta ezt követően.

Jürgen Klopp azóta minden második sajtótájékoztatóján felhozza a témát, s bizonygatja mindenkinek, hogy Ramos szándékosan csinálta, amit csinált, és szerinte ez elfogadhatatlan.

A legutóbbi beszólására most válaszolt a spanyol, de van egy olyan érzésünk, hogy még ez sem jelenti a történet végét…

Sergio Ramos megint üzent Kloppnak, és most sem fogta vissza magát (Fotó: AFP)
Sergio Ramos megint üzent Kloppnak, és most sem fogta vissza magát (Fotó: AFP)

„Nem akarok én már ehhez sokat hozzáfűzni. Mindenkinek van véleménye az esetről, amit tiszteletben kell tartani. Elmondom még egyszer, eszem ágában sem volt sérülést okozni, pont Szalah volt, aki megfogta a karomat, nem pedig fordítva!” – kezdte Ramos csapata sajtótájékoztatóján.

„Ez nem az első döntő volt, amit Klopp elveszített, talán ezt az esetet akarja most kifogásként használni. Sokan a legmagasabb szinten dolgozunk évek óta, nem tudom, ezt ő elmondhatja-e magáról. Mindenesetre én rá is szavaztam, mikor az év edzőjére kellett jelölnöm embereket, remélem, ettől most egy kicsit csendben lesz…” – tette hozzá a spanyol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik