Real Madrid: Bale nélkül a Bayern ellen – és lehet, hogy a Clásicón is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.17. 18:51
null
Zinédine Zidane a Bayern München ellen biztosan nem számíthat Gareth Bale játékára (Fotó: AFP)
Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője megerősítette, hogy Gareth Bale sérülés miatt nem léphet pályára a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő keddi visszavágóján, sőt, lehet, hogy a Barcelona elleni vasárnapi rangadóra, az el Clásicóra sem épül fel.

 

A walesi klasszis a Bayern elleni párharc első, müncheni mérkőzésén szenvedett vádlisérülést, melynek következtében a Sporting Gijón elleni bajnokit kihagyta, és már napok óta nem tud a csapattal edzeni. A keddi Bajnokok Ligája-meccset megelőző sajtótájékoztatón Zidane elárulta, hogy Bale játékára nem számíthat a bajorok ellen.

„Reméljük, hogy nem súlyos a sérülése, és rövidesen visszatérhet közénk, de kedden nem játszik, nem szeretnénk kockáztatni. Bízom benne, hogy az el Clásicón visszatérhet, ám ebben nem vagyok biztos” – mondta Zidane.

A spanyol sajtót most az foglalkoztatja, hogy a francia szakember a Bayern ellen kivel pótolja Bale-t. A Marca, az As és a Mundo Deportivo értesülései szerint Zidane enged a szurkolók akaratának, és a hétvégén duplázó Iscót jelöli a kezdőbe.

„Isco készen áll a bevetésre, ahogy mindenki más is. Már meghoztam a döntést, de nem árulom el a terveimet, ne haragudjanak” – titkolózott Zidane.

A Real Madrid kezdőcsapatát Bale kivételével vélhetően ugyanazok a játékosok alkotják majd, mint az Allianz Arenában rendezett első meccsen: Keylor Navas előtt Dani Carvajal, Nacho, Sergio Ramos és Marcelo alkothatja a védelmet, a középpályán Luka Modric, Casemiro és Toni Kroos kaphat szerepet, míg a támadósor tagjaként Isco mellett Cristiano Ronaldo és Karim Benzema léphet pályára.

A Real Madriddal kapcsolatos hír még, hogy a Marca információi szerint Florentino Pérez klubelnök arról biztosította Zidane-t, hogy a szezon utolsó szakaszában elérendő eredményektől függetlenül a következő idényben is ő lesz a csapat vezetőedzője.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK
Kedd

20.45: Real Madrid–Bayern München (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 2–1
20.45: Leicester City–Atlético Madrid (Tv: Sport1)
Az első mérkőzésen: 0–1

Szerda
20.45: Monaco–Dortmund (Tv: Sport1)
Az első mérkőzésen: 3–2
20.45: Barcelona–Juventus (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 0–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik