Rangadót nyert a Tottenham az Inter ellen - a keddi BL-gólok

Vágólapra másolva!
2010.11.03. 09:40
Címkék
Nyolc mérkőzésen összesen 21 gól született a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, a keddi játéknapon. A Tottenham meggyőző játékkal legyőzte a címvédő Internazionalét, a Barcelona viszont csak 1–1-re volt képes a Köbenhavn ellen. Gólzáporos meccset nyert a Benfica. Tekintse meg az összes csoport összes gólját!

A-CSOPORTA-CSOPORT

A Tottenham visszavágott az Internek a milánói vereségért, és végül 3–1-re nyert. A londoniak Rafael van der Vaart, valamint Peter Crouch találatával 2–0-ra vezettek, Samuel Eto’o sorozatbeli hetedik góljával szépített, míg az utolsó előtti percben Gareth Bale második gólpasszából Roman Pavljucsenko állította be a végeredményt.

A kvartett másik mérkőzésén a Twente a hajrában szerzett két góljával (Nacer Chadli, Luuk de Jong) idegenben 2–0-ra legyőzte a Werder Brement.

TOTTENHAM–INTERNAZIONALE 3–1

WERDER BREMEN–TWENTE 0–2

B-CSOPORT

A Benfica egy félidő alatt három gólt szerzett a korábbi három fordulóban kilenc pontot gyűjtő Lyon ellen, és végül 4–3-ra győzött. A Schalke gól nélküli döntetlent játszott a Hapoel Tel-Aviv vendégeként.

BENFICA–LYON 4–3
HAPOEL TEL-AVIV–SCHALKE 0–0

C-CSOPORT

A Manchester United remek második félidei helyzetkihasználásának köszönhetően Darren Fletcher, Gabriel Obertan és Bébé találatával 3–0-ra győzött a Bursaspor vendégeként, és hatalmas lépést tett a továbbjutás felé. A Valencia szintén 3–0-ra nyert, hazai pályán a Rangerst győzte le.

BURSASPOR–MANCHESTER UNITED 0–3
VALENCIA–RANGERS 3–0

D-CSOPORT

Bár Lionel Messi góljával vezetett a Barcelona a Köbenhavn ellen idegenben, a katalánok alig egy percig örülhettek, ugyanis a dán bajnok szép találattal egyenlített. Mivel több gól már nem született, a vendégek 1–1-gyel távoztak Koppenhágából. Nem született gól a Rubin Kazany–Panathinaikosz meccsen.

KÖBENHAVN–FC BARCELONA 1–1

RUBIN KAZANY–PANATHINAIKOSZ 0–0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik