PSG: Thiago Silva sérült, Beckham kezd Barcelonában is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.07. 11:18
Valószínűleg nem léphet pályára a Barcelona otthonában Thiago Silva, a Paris SG brazil légiósa a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. A keddi 2–2-es párizsi meccs során megsérülő védő játékának esélyét talán az sem növeli, hogy kihagyta a Rennes ellen 2–0-ra megnyert szombati bajnokit.

„A térde megsérült a keddi meccsen, és bár nem tűnt súlyosnak, még várnunk kell vele, hogy kiderüljön, játszhat-e" – mondta Ancelotti, hozzátéve: újra a kezdőcsapatba teszi az első mérkőzés után bírált David Beckhamet.

„Igazságtalan kritika érte Davidet a Barcelona-meccs után, pedig azt tette, amit kértem tőle, tökéletesen megoldotta a taktikai teendőit. Nem értem a kritikát, az első fél órában Beckhamnek köszönhettük, hogy jobbak voltunk ellenfelünknél. David kemény edzésmunkát végez, 37 évesen is példás teljesítményt nyújt, mindenképpen kezd Barcelonában is. Nem vagyok a rajongója, még csak a barátja sem, s nem is felsőbb utasításra teszem be a csapatba. Ha ilyen jellegű parancsot kapnék, már nem lennék itt. Edzőként látom úgy, hogy Beckhamnek a csapatban a helye" – mondta Ancelotti, aki taktikai okokból pihentette a Rennes elleni bajnoki első félidejében az angol középpályást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik