PSG: nem változik Neymar súlyos büntetése a BL-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.19. 15:26
null
Neymarnak ki kell hagynia a következő BL-idény csoportmérkőzéseinek a felét (Fotó: AFP)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (az UEFA) fenntartotta Neymar három mérkőzésre szóló eltiltását a Bajnokok Ligájában. A brazil a játékvezetőket inzultálta a PSG–Manchester United BL-nyolcaddöntő visszavágója után.

 

Mint beszámoltunk róla, az UEFA nyomozást indított a PSG–MU mérkőzést követően Neymar megjegyzései miatt, majd három mérkőzésre tiltotta el a brazil játékost, amelyet a következő BL-idényben kell letöltenie. A PSG fellebbezett, az UEFA azonban szerda délután megerősítette, hogy marad a büntetés – írja a BBC.

Az emlékezetes PSG–MU mérkőzésen a játékvezető az utolsó percben ítélt tizenegyest, miután Kimpembe kezét érte a labda. A büntetőből Rashford szerezte meg a Man. United továbbjutását – a párizsiak kiesését – jelentő gólt. Neymar sérülése miatt a nézőtérről figyelte az eseményeket, s a következőket írta Instagramon a lefújás után.

„Szégyen! Ott van négy ember, akinek fogalma sincs a futballról, annyit sem értenek, hogy megnézzenek egy lassítást a tévén. Semmi nem volt! Hogyan tudta volna máshová tenni a kezét?!” – írta Neymar Instagram-sztorijában.

Neymar több botrányba is keveredett az utóbbi időszakban. Megerőszakolási vádakkal is szembe kellett néznie néhány nappal korábban, ráadásul a PSG elnökével is megromlott a kapcsolata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik