Messi ma este a Real Madrid táborát erősíti

Vágólapra másolva!
2011.03.16. 17:23
null
Messi (jobbra) szerdán Cristiano Ronaldóéknak (balra) drukkol (Fotó: Action Images)
Címkék
Egy friss spanyol tévéinterjúban Lionel Messi, az FC Barcelona argentin támadója kérdésre válaszolva kijelentette: a labdarúgó Bajnokok Ligája ma esti nyolcaddöntőjében a nagy rivális Real Madridnak szurkol.

„Szeretném, ha a Madrid továbbjutna, de arra nem vágyom, hogy a negyeddöntőben összeakadjunk vele” – jelentette ki az aranylabdás támadó az Antena 3 televíziónak nyilatkozva.

Egy másik interjúban – amelyet a Barca Tv sugárzott – Messit egyebek mellett a Bajnokok Ligája lehetséges idei kimeneteléről kérdeztek.

„A mi csapatunk, a Madrid és a Chelsea a legnagyobb esélyes. Az Arsenal elleni párharcunk igen bonyolult lett, de erőt ad, hogy sikeresen leküzdöttük ezt az akadályt” – mondta a játékos, akit a spanyol bajnokság hátralévő fordulóiról, a Real elleni párbajról is faggattak:

„Szerintem nem mindegy, hogy egy csapatnak van-e ötpontos előnye a vetélytársával szemben vagy nincs. Nekünk van, és amíg ez számunkra biztonságot jelent, az ellenfelet az eredmény hajszolására, támadásra kényszeríti” – fejtegette Messi.

A Real Madrid–Barcelona bajnoki rangadót április 17-én rendezik meg a madridi Bernabéu Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik