Liverpool: Ha ezt velem is megcsinálják, felmondok! – Klopp

Vágólapra másolva!
2019.10.05. 10:42
Különleges videóval lepte meg drukkereit a Salzburg labdarúgócsapata, a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-találkozóról ugyanis kiadott egy videót, amelyben a csapat vezetőedzője, Jesse Marsch a félidőben beszél játékosaihoz, és próbálja lelkesíteni őket. A felvétel azonban nem mindenkinek tetszett…

Mint arról beszámoltunk, Jesse Marsch, a Red Bull Salzburg vezetőedzője nem túl hosszú, ám annál lelkesítőbb beszédet tartott a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, amelyet 4–3-ra nyertek meg az angolok.

Jesse Marsch, a Red Bull Salzburg vezetőedzője nem túl hosszú, ám annál lelkesítőbb beszédet tartott a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, amelyet 4–3-ra nyertek meg az angolok.

A találkozó után az angol újságírók megkérdezték az ellenfél edzőjét, Jürgen Kloppot, ő mit szólna hozzá, ha a Liverpool is elrejtene egy kamerát az öltözőben, hogy a szurkolók lássák, hogy beszél csapatával a német mester a félidőben.

Klopp pedig nem volt elájulva az ötlettől, hogy finoman fogalmazzunk…

Kloppnak nem tetszett a Salzburg ötlete… (Fotó: AFP)
Kloppnak nem tetszett a Salzburg ötlete… (Fotó: AFP)

„Ha ezt velem is megcsinálja a Liverpool, lefilmeznek egy ilyen szituációban, azonnal felmondok. Ez az igazság. Többet ehhez a témához nem is szeretnék hozzáfűzni…” – idézi a Liverpool Echo a „vörösök” mesterét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik