Koman Vladimir a Werder Bremen ellen készülhet

Vágólapra másolva!
2010.08.06. 12:25
null
Koman Vladimir a Werder Bremen ellen készülhet (Fotó: sampdoria.it)
Címkék
Pénteken Nyonban kisorsolták a Bajnokok Ligája rájátszásának párharcait: Koman Vladimir együttese, az olasz Sampdoria a német Werder Bremennel találkozik, Juhász Roland csapata, a belga Anderlecht a szerb Partizan Beograddal, míg Huszti Szabolcs klubja, az orosz Zenit a francia Auxerre-rel csap össze.

A bajnokok ágán pikáns párharcot ígér a cseh Sparta Praha és a szlovák MSK Zilina találkozása, az északi rangadón a norvég Rosenborg és a dán FC  Köbenhavn mérkőzik meg, míg a DVSC-TEVA-t kettős győzelemmel búcsúztató svájci Basel a moldovai Sheriff Tiraspollal csap össze.

A nem bajnoki ágon két magyar légiós csapata is érdekelt a rájátszásban. Huszti Szabolcs együttese, az orosz Zenit az Auxerre ellen hazai pályán, míg Koman Vladimir Sampdoriája a német Werder Bremennel idegenben kezdi a párharcot.  

Ezen az ágon is rendeznek egy szomszédderbit, a portugál Braga a spanyol Sevilla ellen próbálja meg kiharcolni a továbbjutást, míg a négyszeres BEK-, illetve Bajnokok Ligája-győztes holland Ajax az ukrán Dinamo Kijevvel méri össze az erejét.

A mérkőzéseket augusztus 17-18-án, illetve 24-25-én játsszák. A párharcok győztesei a BL csoportkörében folytathatják. A kör érdekessége, hogy a találkozókon két plusz segítőjük lesz a játékvezetőknek.

 BAJNOKOK LIGÁJA-RÁJÁTSZÁS
BAJNOKOK ÁGA
Red Bull Salzburg (osztrák)–Hapoel Tel-Aviv (izraeli)
Rosenborg (norvég)–FC Köbenhavn (dán)
Basel (svájci) –Sheriff Tiraspol (moldovai)
Sparta Praha (cseh) –MSK Zilina (szlovák)
Partizan Beograd (szerb)–Anderlecht (belga)
 
NEM BAJNOKI ÁG
Young Boys (svájci)–Tottenham Hotspur (angol)
Braga (portugál)–Sevilla (spanyol)
Werder Bremen (német) –Sampdoria (olasz)
Zenit (orosz) –Auxerre (francia)
Dinamo Kijev (ukrán)–Ajax (holland)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik