Kép: CR arcát látni kell, mikor Messi átvette a díját!

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.30. 08:44
Ahogy az az UEFA Év Játékosa-gálán is egyértelművé vált, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi egyáltalán nem utálják egymást, sőt, elismerik és tisztelik a másikat. És bár CR már nem Spanyolországban futballozik, ez még nem jelenti azt, hogy a rivalizálás véget ért…

„Tisztelem Lionel Messit, a karrierjét, és mindazt, amit elért. Korábban elmondta, sajnálja, hogy elhagytam Spanyolországot, mert élvezte a rivalizálásunkat. Így vagyok ezzel én is. Biztos vagyok benne, hogy Messi miatt jobb játékos lettem, és ez fordítva is igaz. Amikor én nyertem a trófeákat, az neki fájt, amikor ő emelte a magasba a kupákat, az pedig nekem” fogalmazta meg nemrég tökéletesen Cristiano Ronaldo, milyen is a kapcsolata Lionel Messivel.„Tisztelem Lionel Messit, a karrierjét, és mindazt, amit elért. Korábban elmondta, sajnálja, hogy elhagytam Spanyolországot, mert élvezte a rivalizálásunkat. Így vagyok ezzel én is. Biztos vagyok benne, hogy Messi miatt jobb játékos lettem, és ez fordítva is igaz. Amikor én nyertem a trófeákat, az neki fájt, amikor ő emelte a magasba a kupákat, az pedig nekem” fogalmazta meg nemrég tökéletesen Cristiano Ronaldo, milyen is a kapcsolata Lionel Messivel.

Nos, úgy tűnik, az utolsó mondatot egyelőre felesleges volt múlt időbe tenni, ugyanis az elképesztő versenyszelleméről ismert portugál klasszis most sem tudta visszafogni magát.

Nemzeti Sport Online

Mint ismert, Messit választották meg a 2018–2019-es Bajnokok Ligája-idény legjobb támadójának.

És bár ez a díj messze nem jelent annyit, mint egy Aranylabda vagy mint az Év Játékosa díj, Ronaldónak azért tökéletesen le lehetett olvasni az arcáról, még most sem esik jól neki, ha elvisz egy elismerést az orra elől a nagy rivális.

on Twitter

Login on Twitter

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik