Ifi BL: emberelőny, kihagyott büntető – kiesett az Illés Akadémia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.24. 18:57
Az Illés Akadémia labdarúgócsapata 3–3-as döntetlent játszott a fehérorosz Dinamo Minszkkel az UEFA Ifjúsági Liga 1. fordulójának visszavágóján, és így 4–3-as összesítéssel búcsúzhatott a kupasorozattól. 

A magyar csapat jól kezdte a mérkőzést, Horváth Márk és Kovaloszvki Máté góljaival 15 perc után már 2–0-ra elhúzott az Illés Akadémia. Gleb Zsergyev találatával 2–1-re szépítettek a vendégek a 22. percben, de Tóth-Gábor Kristóf révén sikerült még egyszer kettővel ellépnie a fiataloknak, és 3–1-gyel fordulhattak a második félidőre.

Az 53. percben emberelőnybe kerültek a hazaiak. Ez azonban nem hozta meg a várt eredményt, mivel a 70. percben Dzmitrij Priscsepa góljával feljött 3–2-re a fehérorosz csapat, és idegenben lőtt találatokkal megint továbbjutásra állt. A 86. percben nagy esély adódott az Illés Akadémia előtt, viszont Tóth-Gábor Kristóf nem tudta értékesíteni a megítélt tizenegyest. Az utolsó pillanatokban meg is pecsételődött a szombathelyiek sorsa, mert Danyiil Krapjunickij beállította a 3–3-as végeredményt.

UEFA IFJÚSÁGI LIGA
BAJNOKI ÁG, 1. FORDULÓ (A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT), VISSZAVÁGÓ

Illés Akadémia–FK Dinamo Minszk (fehérorosz) 3–3 (3–1)
Továbbjutott:
az FK Dinamo Minszk, 4–3-as összesítéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik