S. T. J. 2019.08.15 22:58 Frissítve: 2019.08.15 23:06

FTC: irány Litvánia!; Dárdai szerint trónfosztás jöhet a Bundesligában

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

• Igencsak elkeseredetten nyilatkozott a Dinamo Zagreb elleni vesztes Bajnokok Ligája-selejtezőt követően Lovrencsics Gergő. A Fradi csapatkapitánya most már higgadtabban fogalmaz, s ahogy elmondta, már akkor pozitívan kezdett el gondolkodni, amikor a Groupama Arénából kilépve meghallotta, hogy a szurkolók a csapatindulót énekelik. Hogy mennyire nehéz lesz a kupapofon után ráhangolódniuk a Kaposvár elleni bajnokira, arról is beszélt a védő.

• Másodszor is meggondolta magát, és folytatja pályafutását Andrea Kobetic. A horvát kézilabdázónő marad Siófokon, ahol jól érzi magát, és szakmailag is megtalálta a számítását. Ahogy a Nemzeti Sportnak elmondta, különösen kedves emlék számára az EHF-kupa elnyerése, mert ez az első kupadiadala a pályafutása során, noha korábban négyszer is szerepelt Bajnokok Ligája döntőjében, ám a legrangosabb trófeáról eddig rendre lemaradt.

• Ott voltunk Szegeden, ahol átadták a kibővült és megszépült Maty-éri evezős- és kajak-kenu pályát. A létesítmény hamarosan benépesül, hiszen a jövő héten világbajnokságot rendeznek. A majd ötmilliárd forintos beruházás eredményeként, az osztósziget birtokba vételével kétfrontos lett a versenypálya. A fejlesztés részeként 130 méteres híddal kötötték össze a szárazföldet és az osztószigetet. A szervezők minden idők legjobb vb-jét ígérik.

• Sportkrém mellékletünk e heti vendége Simone Böhme, a Siófok légiósa. A dán kézilabdázó élvezi a Balaton-parti életet, viszont a nyári hőségben sem mártózik meg a vízben, mivel nem tud úszni, s ezért nem érezné magát biztonságban a habokban. Ugyanakkor a vitorlázást nagyon kedveli, igaz, annak idején már a nagyszüleivel is sokat hajózott a dániai vizeken. Hogy miként viseli, ha kritizálják a játékát, Simone Böhme azt is elárulta.

2020.05.17 16:46:31

Bajnokok Ligája L. PAP ISTVÁN

Tíz gól, 127 ezer néző, a sorozatban ötödik Real-siker – és a mi Öcsink idehaza elhallgatott négy találata.

2020.04.21 10:06:11

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Akkor még ő sem gondolta volna, hogy az Inter-Real Madrid BEK-elődöntő lesz az utolsó, de aztán Solti Dezső felhívta Honti Györgyöt...

2020.04.14 23:13:29

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem mehet minden veszendőbe.

2020.03.24 16:44:56

Bajnokok Ligája BORBÉLY LÁSZLÓ

Édesapja is válogatott volt • 16 évesen gólt lőtt a felnőtteknél • Remekelt a salzburgi idényében.

2020.03.11 20:30:48

Bajnokok Ligája MAROSI GERGELY

Klopp csapata a hosszabbításban 2–0-ra vezetett, de Llorente duplázott, Morata pedig a győztes gólt is megszerezte a madridiaknak.