Felkészülés: BL-indulót vert a Fradi ellen készülő Ludogorec

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.22. 20:38
null
Bolgár gólöröm (Fotó: ludogorets.com)
Szombaton az azeri Qarabag 2–0-s legyőzésével folytatta ausztriai edzőtáborozását a bolgár Ludogorec, amely a bajnoki rajt mellett az FTC elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőre is készül.

 

A BL-selejtezőben szintén érdekelt Qarabag elleni meccs első gólját a brazil Marcelinho lőtte a 17. percben, a másodikat pedig Dimo Bakalov egy gyors ellencsapás végén a 70. percben. A klubhonlap beszámolója szerint a zöld-fehérek nagyobb különbséggel is nyerhettek volna.

A román válogatott Claudiu Keserü, a brazil Wanderson, a két lengyel légiós, Jakub Swierczok és Jacek Góralski, valamint Szerkan Juszein ezúttal nem lépett pályára a bolgár csapatban.

A Ludogorec – amely három nappal korábban a szlovén Triglav ellen 4–0-ra győzött – legközelebb szerdán lép pályára felkészülési mérkőzésen, ellenfele az ukrán bajnok Sahtar lesz.

Az FTC–Ludogorec BL-selejtező első felvonása július 10-én 20 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a visszavágót egy héttel később vívják Bulgáriában (az UEFA honlapján még nem szerepel a pontos időpont).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik