Chelsea: Conte most így juttatta el üzenetét a játékosaihoz – képek

Vágólapra másolva!
2017.10.19. 13:02
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a Chelsea 2–1-es előnyénél Antonio Conte cseréléssel és a pályára juttatott titkos üzenetével sem tudta megakadályozni, hogy egyenlítsen a Roma. A The Sun összeállításából most végigkövethetjük a papírra írt üzenet útját.

Mint ismert, szerda este a londoniak úgy játszottak 3–3-as döntetlent az olaszokkal, hogy 2–0-ra vezettek már az első játékrészben és a fordulást követően is egygólos előnyben voltak. A Chelsea menedzsere, Antonio Conte érezte, hogy feljövőben van ellenfele, ezért az 57. percben cserélt, és küldött is egy üzenetet a pályán lévő játékosainak.Mint ismert, szerda este a londoniak úgy játszottak 3–3-as döntetlent az olaszokkal, hogy 2–0-ra vezettek már az első játékrészben és a fordulást követően is egygólos előnyben voltak. A Chelsea menedzsere, Antonio Conte érezte, hogy feljövőben van ellenfele, ezért az 57. percben cserélt, és küldött is egy üzenetet a pályán lévő játékosainak.

A szakember ezúttal nem rúgott ki senkit SMS-ben – hogy az olasz mester másik elhíresült üzenetküldéséről is megemlékezzünk –, helyette A4-es papírra írt taktikai utasítással próbálta ellátni játékosait. Davide Zappacostától Cesc Fabregashoz került az üzenet, a következő állomás már Damir Skomina játékvezető volt, aki nemes egyszerűséggel elhajította az immáron galacsinná gyűrt papírost.

Útjára indult Antonio Conte papírja (Fotó: Rex Features)
Útjára indult Antonio Conte papírja (Fotó: Rex Features)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik