BL-döntő: Zidane és Ballack szerint is a Bayern a favorit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.24. 17:47
A Real Madrid és a Juventus korábbi sztárja, a francia Zinedine Zidane és a korábban a Bayern Münchent, a Chelsea-t és a Bayer Leverkusent is erősítő Michael Ballack is úgy véli, a szombati Bajnokok Ligája döntőben a bajorok az esélyesebbek. Mint ismert, a Bayern München a Borussia Dortmunddal csap össze a Wembleyben megrendezendő fináléban.

„Ha tippelnem kéne, azt hiszem a Bayern München győzelmére tennék. Nagyon erősek mentálisan a bajorok, míg a dortmundiaknak ez az első ilyen próbájuk. Szerintem 3–0-ra nyer a Bayern” – mondta Michael Ballack.

„Ugyanúgy vélem, mint Michael. A Bayern a favorit. A Dortmund az utóbbi években zárkózott fel, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne jó. Úgy gondolom, hogy egy gól dönt majd a csapatok között a Bayern javára” – tette hozzá Zinedine Zidane.Michael Ballack.

„Ugyanúgy vélem, mint Michael. A Bayern a favorit. A Dortmund az utóbbi években zárkózott fel, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne jó. Úgy gondolom, hogy egy gól dönt majd a csapatok között a Bayern javára” – tette hozzá Zinedine Zidane.

Folyamatosan bővülő felvezető cikkünket ide kattintva érheti el!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik