BL: Wenger szerint megérdemelte az Arsenal a vereséget

Vágólapra másolva!
2011.12.07. 00:10
Legyőzte ugyan a magyar kapus, Megyeri Balázs együttese, a görög Olympiakosz az Arsenalt a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában az F-csoportban, mégsem jutott tovább. Az angolok igen, de ott a mutatott játékkal nem lehet éppen elégedett a francia menedzser, Arsene Wenger.

„A védelemben a kommunikáció többször is csődöt mondott – mérgelődött Arsene Wenger. – Ma nem segítettük kapusainkat, hagytuk őket kapitulálni, bár néhányszor nagy bravúrral hárítottak. Ha nem vagy százszázalékos állapotban a mérkőzés elején szellemileg, borzasztó nehéz felkelned a padlóról. Az ellenfél mindent beleadott ma, mi nem. Sohasem szerettem veszíteni, de el kell ismerni, az ellenfél jobb volt ma. Keményen odatették magukat az első félidőben, ezzel nem tudtunk mit kezdeni. Nem hiszem egyébként, hogy a taktikánk lett volna a rossz, egyszerűen túl sokszor próbálkoztunk rövid passzokkal, és az ütközések döntöttek ma. Néhány játékosomnak nincs még BL-rutinja, ők meglepődtek a tempón."Arsene Wenger. – Ma nem segítettük kapusainkat, hagytuk őket kapitulálni, bár néhányszor nagy bravúrral hárítottak. Ha nem vagy százszázalékos állapotban a mérkőzés elején szellemileg, borzasztó nehéz felkelned a padlóról. Az ellenfél mindent beleadott ma, mi nem. Sohasem szerettem veszíteni, de el kell ismerni, az ellenfél jobb volt ma. Keményen odatették magukat az első félidőben, ezzel nem tudtunk mit kezdeni. Nem hiszem egyébként, hogy a taktikánk lett volna a rossz, egyszerűen túl sokszor próbálkoztunk rövid passzokkal, és az ütközések döntöttek ma. Néhány játékosomnak nincs még BL-rutinja, ők meglepődtek a tempón."

„Tettük, amit tennünk kellett: a legjobbat hoztuk ki magunkból, és nyertünk – világított rá a hazaiak mestere, Ernesto Valverde arra, hogy milyen egyszerű játék is a futball. – Az Arsenal nem adta meg könnyen magát, felvette a kesztyűt. Nem figyeltünk arra, mi történik Dortmundban, de az a tény, hogy a Marseille a végén fordított, hatalmas csalódást okozott nekünk, hiszen így nem jutottunk tovább. Az első franciaországi mérkőzésünkön még nem éreztük a BL ritmusát, ma már egészen más volt a dolgok állása."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik