BL: Vissza kellene emlékeznie a PSG elleni meccsre – Sergio Ramos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.19. 12:36
A Real Madrid és a Bayern München Bajnokok Ligája-negyeddöntőjének visszavágóján a spanyol csapat hosszabbítás után 4–2-re legyőzte ellenfelét, és biztosította helyét a legjobb négy között. A túlóra első félidejében Cristiano Ronaldo lesállás után talált be, amire Gerard Piqué, a bajnoki rivális FC Barcelona védője azonnal, három ponttal reagált a közösségi oldalán – ezt Sergio Ramos, a „királyi gárda” védője nem hagyta szó nélkül.

Bár a két csapat nagyszerű meccset játszott egymással, a médiában az összecsapást vezénylő Kassai Viktor ténykedése keltette a legnagyobb visszhangot. A magyar játékvezetőnek több kétes ítélete is volt (a németek tizenegyese, Arturo Vidal kiállítása), azt azonban senki sem vitatja, hogy Cristiano Ronaldo második és harmadik gólja lesről született.

Utóbbiakra reagált rögtön a Twitter-oldalán a rivális Barcelona védője, Gerard Piqué, akinek bejegyzését nem hagyta szó nélkül a madridiak csapatkapitánya.

„Nincs ebben semmi új, nem vagyok meglepve. Vissza kellene emlékeznie a PSG elleni meccsre, és megkérdezni, hogy ugyanazt gondolja-e arról a játékvezetőről” – mondta Sergio Ramos, majd kitért a Bayern-játékosok panaszkodására is.

„Mindenkinek tisztelem a véleményét, de nem tudom, ezúttal miféle lopásról beszélnek. A játékvezető valamikor a javadra, máskor pedig ellened ítél.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik